Template Tuesday 2011

Valitettavasti tämä Template Tuesday loppui vuoden 2011 lopussa mutta luonnolliseseti näitä templateja voi käyttää skräppäyksessä vastakin. Itse uskon että niin tapahtuukin. Tammikuu 2012 on vielä mahdollisuus postittaa TT leiskoja Jessica Sprague com:iin ja saada viiden (5) dollarin alennus.

Jessica Sprague fasilitoima Template Tuesday (TiistaiTemplaatti tai TT – omissa kirjoituksissani) on mukava ja helppo tapa aloittaa digiskräppäys. Joka tiistai julkaistaan uusi templaatti (psd) Digi/Lovely blogissa, lisäksi on vielä esimerkki sivu, josta voi halutettaan ottaa mallia. Feebieitä (ilmaisia digiskräppäys tuotteita) on saatavilla monilla digiskräppäys saiteilla eli alkuun pääsee ilman rahallista sijoitusta, myös Jessican portaalista näitä löytyy. Lisäksi tekemällä sivun, hyväksi käyttäen templaattia kerätään pisteitä kun kun on riittästi piteitä saa alennus koodin Jessican storeen ja näin pääsee tekemään hankintoja edullisemmin.

Saadakseen pisteitä tulee sivu tallettaa jessicasprague portaalin galleriaan – Template Tuesday osioon. Sivun tallettaminen galleriaan on helppoa mutta kannattaa huomioida koko rajoitus – eli tallettaa sivu 72 resoluutiolla, jotta talletus  galleriaan onnistuu. Tämä resoluutio on riittävä web:ä varten mutta luonnollisesti tarvitaan parempi resuluutio (300) jos sivu tahdotaan tulostaa.

Pisteiden keräys – Jokaisesta talletetusta sivusta saa yhden (1) pisteen ja kun pisteitä on kasassa kymmenen (10) niin saa viiden dollarin (5$) allenuksen yli kymmenen dollarin (10$) ostoksesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s