The Lilypad MOC3 – Päivät 16 ja 17

MOC16Jälleen postaus liittyen The Lilypad:n Month of Challenges. Julkaisu vuorossa 16 ja 17. Aikataulussa mennään eli tänään tein haasteen nro 28, olen ollut perin reipas vaikkakin jo hieman kyllästyttää kun luonnollisesti kaikki haasteet ei oo kovin mieleisiä. Nämä 2 haastetta olivat oikein mukavia ja pidän lopputuloksista.

Aluksi 16. päivän haaste. Haasteen aihe oli Do Over. Tarkoitus oli tehdä joku aikaisempi leiska uudelleen. Mietin hetken olisiko joku sivu erityisesti sellainen jonka tahtoisin tehdä uudelleen mutta päädyin selaamaan vanhoja kursseilla tehtyjä sivuja ja tämä tuntui sopivan erittäin hyvin tarkoitukseen. Tahdoin siis leiskan johon tulee vain yksi kuva ja riittävästi tarinointi tilaa. Tämä sivu on aikoinaan tehty Cathy Z:n kurssilla DesignYourLife (loistava kurssi jos clean&simple tyylinä kiehtoo!). Tämän uusinta sivun aiheena on Reko tapaaminen eli tarkoituksena on että tuottajat myyvät tuotteita suoraan kuluttajille, tilaukset tehdään facebookissa ja sitten maksaminen tapahtuu ku tuotteet noudetaan. Kittinä tässä OneLitteBird – Thesewalls.

MOC1717. päivän aiheena oli Scrap a List. Aiheena oli skräpätä siis lista. Itseasiassa listojen skräppääminen on mukavaa ja jos tuntuu ettei löydä aihetta niin kaikenlaisia listoja keksii helposti. Tällä kertaa lista syntyi ruoka-annoksesta. Chico’sin uusimmalle listalle oli putkahtanut aivan loistava annos- Fruity BBQ Pork. Joulukuussa tuli maistettua ekaa kertaa ja tähän mennessä oon uudelleen tilannu jo pariin kertaan 😛 eli suosittelen. Kittinä tässä OneLittleBird – Dayplanner.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s