The Lilypad MOC3 – Päivät 14 ja 15

MOC14Jälleen postaus liittyen The Lilypad:n Month of Challenges. Nyt leiskat päiviltä 14 ja 15. Toivottavasti ei vielä kyllästytä 😁 eli näidenkin jälkeen jonossa on julkaistavaa.

Aluksi 14. päivän haaste. Haasteen aihe oli Qickpage Embellishment. Eli tarkoitus oli koristella Quickpage, joka on valmis sivu ilman layereita eli koko sivu yhdistetty ja sen sisältöä on hankalampi muuttaa kuin Templaten koska osia ei voi deletoida/kääntää/muokata itsenäisesti. QP onkin normisti tarkoitettu tosi nopeaan ja helppoon skräppäykseen eli lisää vain vai kuva ja talleta. Mutta nyt haluttiin että QP:ta muutetaan mieleiseksi. Itse peitin osan sivun koristeista, lisäksi lisäsin tavaraa tuon oksan taakse käyttäen Path-työkalua. Väkertämistä etten sanoisi mutta lopputulos nyt oli mitä oli. Aiheena oli joka jouluinen mietintä hankkiako kuusi vai ei?!?! Kittinä tässä OneLitteBird – EverGreen.

MOC1515. päivän aiheena oli Puppet Warp. Puppet Warp on yksi Photoshopin työkaluista. Tällä voidaan kätevästi muokata vaikka mallin kasvoja niin että hän hymyilee enemmän tai hänen silmänsä avataan enemmän auki. Skräppäyksessä sitä voidaan käyttää vaikka varjojen kanssa (tämä tutorial on erinomainen) tai kuten tässä eli muokataan narua niin ettei se osu tekstin päälle. Leiska olis ollu kivempi ilman narua tai tarraa mutta yritin nyt vähän koristella ja naruhan oli ”pakollinen” tässä haasteessa. Puppet Wrap on kätevä eli siihen kannattaa tulostua. Olohuoneeni sai vihdoin ja viimein uudet verhot jouluksi eli johan asiaa piti juhlia ihan leiskan muodossa. Kittinä tässä OneLittleBird – MemoryCollector.

The LilyPad juhli 8v synttäreitä viikonloppuna ja tein pieniä hankintoja, meni just yli 15 dollaria että sain ilmaisen kitin 😃 mutta maltillisesti siis. Jossain vaiheessa saattaa siis näkyä myös uusi OneLittleBird kittejä töissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s