The Lilypad MOC3 – Päivät 12 ja 13

MOC12Jälleen postaus liittyen The Lilypad:n Month of Challenges. Nyt leiskat päiviltä 12 ja 13. Se on suuri päivä eli MOC:n puoliväli on ylitetty ja mä oon edelleen mukana 😃 Tälläisessä haaste maratonissa luonnollisesti osa haasteista on tosi mieluisia kun taas toiset tuntuvat ihan kamalilta. Esimerkiksi tässä setissä oleva 12. päivän haaste oli aikas tylsä/helppo, kun taas 13. päivän haaste oli mukava.

Aluksi 12. päivän haaste. Haasteen aihe oli Yksityiskohtainen Pohja (Detailed Template). Annettu template sisälsi jos ja vaikka mitä, oikea kaaos sanoisin 😖. Valitsin ekana kuvan (joulukuussa on aina perinteinen koiranäyttely Helsingin messukeskuksessa) ja sitten valitsin kitin. Tämän jälkeen olin tylsän suoraviivainen ja ”täytin” pohjan siis olinhan siirtänyt sen sentään letter kokoon mutta muuta en sitten tehnytkään. Jos olisin tehnyt siitä oman näköiseni niin olisin poistanut siitä yli puolet sälästä. Eli voisi todella sanoa etten itse poimisi tälläistä templatea käytettäväksi. Värimaailma tässä kitissä on ihana eli ainakin voi sanoa että pidän leiskan väreistä. Kittinä tässä OneLitteBird – Heartbeatatmyfeet.

MOC1313. päivän aiheena oli Skräpistys (Scraplift). Haasteessa annettiin galleria josta sopiva leiska piti löytää. Selatessa meni tovi jos toinenkin mutta löytyihän se. Suurinosa leiskoista oli 12×12 kokoa mutta yleensä on helppoa miettiä kuinka neliö leiskan toteuttaa suorakaiteen muodossa. Valokuvaksi valikoitui meidän jouluostokset eli kaupassa oli hauska katsella kuinka ihmiset ostivat järjettömät määrät tavaraa ja meillä vain normi viikonloppu määrä 😁 Kiva leiska tästä syntyi, harmittava puolena oli vain että tarinointi tilaa ei ollut ihan hurjasti mutta tulihan kirjoitettua asia tiivistetysti. Kittinä tässä OneLittleBird – MemoryCollector.

Nyt kun olen tehnyt 17. päivän haasteen niin pitää sanoa että tällä tyylillä on tullut kivasti dokumentoitua joulukuuta, käyttämättömiä valokuvia löytyy vielä ja toivotaan että niitä riittää loppuun asti. Toinen asia, joka naurattaa on se että olen skräpänny joka haasteen OneLittleBird:n kiteistä ja osaa olen käyttänyt useamman kerran. Eli jospa nyt viikonloppuna liikenisi aikaa ostaa vaikka muutama uus kitti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s