The Lilypad MOC3 – Päivät 10 ja 11

Tursas_MOC10_Letter copyJälleen postaus liittyen The Lilypad:n Month of Challenges. Nyt leiskat päiviltä 10 ja 11. Tänään on 15. päivä ja pian ollaan puolessa välissä kuukautta ja voin iloisena kertoa että aikataulussa ollaan eli tän päivän leiska tehty 😃

Ensimmäisenä 10. päivän haaste. Haasteen aihe oli Imperfect Photo. Epätäydellisiä kuvia löytynee kaikilta eli valokuvan etsintä tuskin tuottaa ongelmia. Joulukuussa kaveri kävi kylässä ja valitettavasti nähtiin vain illalla kun oli jo vähän pimeän puoleista joten oletettavaa että kuvat koirasta ei takuulla kännyllä ollut kovin täydellisiä. Harmittelin asiaa aikoinaan mut nyt pääsinki käyttämään niitä. Eli tein aika rajun croppauksen ja musta-valko konversaation. Leiska syntyi siis tuosta kuvasta ja muutamasta koristeesta ja paperista. Ei mitenkään erityisen lemppari mut ok. Kittinä tässä OneLitteBird – OneForTheAlbum.

 

MOC_Cover_MOC11_Letter copy11. päivän aiheena oli Photoless. Eli leiska ilman kuvaa.. öö.. mitä varten mä tekisin tälläisen sivun. Sitten keksin et voisin tehdä kansisivun mun MOC leiskoille. Ideasta toteutukseen ja lopputulos oli musta oikein kiva, suorastaan loistava 👍 Tässä leiskassa tämä koko (letter) pääsi todella oikeuksiinsa, uskon etten olisi 12×12 kokona saanut aikaan mitään näin onnistunutta. Kittinä tässä OneLittleBird – EverGreen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s