The Lilypad MOC3 – Päivät 8 ja 9

Lego_MOC8_letter copyJälleen postaus liittyen The Lilypad:n Month of Challenges. Tässä nyt kaksi seuraavaa leiskaan eli kasi ja ysi päivän leiskat. Ajattelin että voisin julkaista aina kaksi leiskaa kerralla (olettaen että jatkan pidempäänkin, toistaiseksi kaikki ok). Nämä nyt julkaistut eivät kumpikaan ole oikein mun mieleeni mutta tulihan tehtyä.

Ensimmäisenä 8. päivän haaste. Haasteen aihe oli Out of Bounds efekti. Kyseinen efekti siis tarkoittaa sitä että osa valokuvasta näyttää olevan ulkona kehyksestä. Erilaisia tutorialeita löytyy pilvin pimein, tässä se jota itse seurasin. Tärkeä osa tekniikkaa on se että pystyy irroittamaan osia valokuvasta tarkasti. Path työkalu on kätevä apuväline mutta koska ajatus koiran karvojen kanssa hikoilemisesta ei kiehtonut, menin siitä mistä aita on matalin eli valitsin valokuvan Legosta jotka ovat ihanan kulmikkaita 😃 ja näin ollen taustasta irroitus suhteellisen helppoa ja nopeaa. Eli nyt torimyyjä Legoni näyttää siltä kuin se tulisi kohti ja jättäisi Lappeenrannan hiekkalinnat taakseen. Tykkäsin kyllä tuosta tekemästäni valokuva effektistä mutta en jaksanut nähdä vaivaa tehdäkseni itse leiskasta järkevää. Kittinä tässä OneLitteBird – TheseWalls.
LuntaTulvillaan_MOC9_Letter copyYhdeksännen päivän aiheena Combine 2 templates. Eli haasteessa annettiin 2 templatea ja niitä hyväksi käyttäen piti luoda leiska, jossa oli näkyvissä molempien pohjien vaikutus. No, just joo! Kuten arvata saattaa niin molemmat pohjat oli täynnä sälää eli lopputulos pitäisi olla jotakin missä on liikaan liikkuvia juttuja mun makuun. Niinpä en hirveesti vaivannut päätäni vaan yhdistelin pohjat ja hyväksyin sen että se tulisi olemaan liian täynnä. Jouduin oikein googlettamaan Kulkuset, kulkuset sanoja kun ne oli totaalisen kadonneet muistista. Joulun saimmekin viettää mukavan valkoisessa maisemassa. Kittinä tässä OneLittleBird – Troublemaker.

Tänään on 11. päivä ja päivän haaste on jo hoidettu eli odotettavissa on ainakin vielä yksi MOC postaus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s