The Lilypad MOC3 – Päivät 6 ja 7

MOC6Jälleen postaus liittyen The Lilypad:n Month of Challenges. Tässä nyt kaksi seuraavaa leiskaan eli kuudennen ja seiska päivän leiskat. Ajattelin että voisin julkaista aina kaksi leiskaa kerralla (olettaen että jatkan pidempäänkin, toistaiseksi kaikki ok).

Ensimmäisenä 6. päivän haaste. Haasteen aihe oli All about. Itselle tällänen aihe on periaatteessa just helppo kunhan vaan löytyy asia yhteyteen sopiva kuva. Joulukuun kuvista löyty tälläinen kuva Oiva Toikan linnusta, jonka ostin ”käytettynä”. Rakastan lasia, se on jotenkin järjettömän kaunista. Erityisesti tietyt värit saavat mun ihan hulluksi. Leiska tuttua minua ja tykkään tästä tyylistä. Kittinä tässä OneLitteBird – Timeless.

 

 

MOC7Seitsemännen päivän aiheena Scrap Therapy. En juurikaan ole julkaissut erittäin henk.koht leiskoja ja toisaalta en ole varma on kirjoittaminen mulle kovinkaan luonnollinen tapa käsitellä asioita. Mieluumin puran huoleni/murheeni/harmitukseni keskustelemalla. Tässä kuitenkin purkaa harmitukseni kirjallisesti. Leiskan värimaailma tylsääkin tylsempi kuten myös aihe. Kittinä tässä OneLittleBird – Busyweek.

Tällä hetkellä menossa päivä #9 ja mukana ollaan edelleen. Viikonloppuna on kaikenlaista ohjelmaa eli saas nähdä ehtiikö skräppäämään. Hyvää viikonloppua ☕️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s