The Lilypad MOC3 – Päivät 4 ja 5

MOC Day4Jälleen postaus liittyen The Lilypad:n Month of Challenges. Tässä nyt kaksi leiskaan eli neljännen ja viidennen päivän leiskat. Ajattelin että voisin julkaista aina kaksi leiskaa kerralla (olettaen että jatkan pidempäänkin, toistaiseksi kaikki ok).

Ensimmäisenä 4. päivän haaste. Haasteen aihe oli Clean and Simple. Mun tapauksessa kaikki leiskani menisi tähän kategoriaan eli siksipä en ottanut mitään paineita eli väsäsin leiskan tavalliseen tapaan. Oikeastaan kuvia kuvia katsoessani päätin tehdä leiskan maailman arkisimmasta asiasta eli kengän nauhoista. Mua jo pitkään palvelleista lenkkareista katkes nauha ja oikein harmitti et hitsi sentään ku pitää ostaa uudet lenkkarit! Olin super tyytyväinen näihin uusiin nauhoihin ja nauroinkin pitkään ku kengät on jo likaset ja kulahtaneet ni nauhat oikein kimmeltää uuttuuttaan. Mutta joo, ei mikään erityinen leiska mutta paljon puhuttu aihe. Kittinä tässä OneLitteBird – Lovelist.

MOC Day5Viidennen päivän aiheena Photo Treatment. Hommana oli siis käsitellä valokuvaa jollakin tavalla. Haasteen esimerkkinä oli Pop Art Halftone Photo Effect. Itse kokeilin myös sitä. Harmi että se ei oikein toiminut kovinkaan hyvin mun kuvaan mutta en ruvennut säätämään etten tuhlaisi hommaan koko iltaan. Ihan ok leiska tästä joka tapauksessa tuli ja tulihan dokumentoitua joulun jälkeinen pitsan pala 😀 Kittinä tässä OneLittleBird – MemoryCollector.

Musta tuntuu että jossain vaiheessa pitänee ostaa muutama uusi kitti OneLittleBird:tä, jos onnistun jatkamaan näitä haasteita. Toisaalta en ole edes varma paljonko mun joulukuun kuvissa aiheita riittää.. No, katsotaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s