The Lilypad MOC3 – Päivät 2 ja 3

MOC Day2Aloittamani The Lilypad:n Month of Challenges osallistumiseni jatkuu ja tässä toisen ja kolmannen päivän aikaansaannokset. Asettamani rajoitukset itselleni olivat siis joulukuun 2014 kännykuvista letter kokoisia leiskoja. Tässä tulee samalla hyvin tutkittua onko tämä koko minulle mieleinen. Jos tässä vaiheessa voin jotain sanoa niin kyllä mulla on selkee ikävä suurempaa tilaa, johon mahtuu suuremmat kuvat ja enemmän tekstiä.

Mutta ensin toisen päivän haaste. Haasteen aihe oli Blending Mode Technique. Eli piti muuttaa Blending Mode:a kolmessa eri kohtaa leiskaa. Mun leiskassa se näyttää olevan muutettu neljässä kohtaa – selvästikkään en osaa laskea 😀 Mutta toi vasemman yläkulman koriste jäi vahingossa tollaseks ku mallailin eri vaihtoehtoja. Leiskan idea lähti siitä että päätin dokumentoida mun uusimman ihastuksen eli fenkoli-omena salaatin. Ajatus oli yksinkertainen eli valitaan kuva ja kirjoitetaan ”resepti”. Ja sitten vaan kasataan sivu. Ton Lego joulupukin lisäsin ihan loppuvaiheessa ku se nyt vaan oli söpö. Ihan ok tästä tuli mut taustapaperin väri nyt ei ihan mikään kaunis musta ole. Kittinä tässä OneLitteBird – Wrapstar.

MOC Day3Kolmannen päivän aiheena Art Inspiration. Eli annettiin kuva josta piti ammentaa jotakin omaan työhön. Itse kuvassa kiinnitti huomiota värit eli sininen ja keltainen. Muistin että joulukuussa oli myös muutama todella kaunis päivä ja onnistuin jotakin niistä myös ikuistamaan. Eli kaivoin kuvia ja sieltä löytyikin pari kuvaa jossa taivas oli todella kaunis. Joulukuun sää oli itseasissa aika monimuotoinen eli saatiin kunnon sateita, kunnon tuulta mutta myös valkoinen ja kylmä joulu joka sitten suli nopeasti jälleen vesisateiden tultua. Leiska yksinkertainen eli muutama kuva ja tarinoiti. Lisäksi keltainen toistuu kolmesti (otsikko, kuviopaperi, tägi). Ja kaiken kruunaa söpö timantti. Tykkäsin leiskasta. Ja hei huomasittehan että oli kikkaillut tägin varjon kanssa 😉 Kittinä tässä OneLittleBird – Daytrippers.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s