Uusi kurssi – Me: The Abridged Version for Project Life

MeLogoA200px

Cathy Zielske julkaisi uuden kurssin! Jihuu 🙂 Kurssi alkaa 9.10.2014 ja loppuu 5.11.2014, kyseessä siis 4 viikon kurssi. Keväällä kävin joitakin kursseja mutta koen että syksy on loistavaa aikaa kurssitella. Lisäksi Cathyn kurssit ovat aina olleet todella loistavia eli olin super iloinen kun hän vinkkasi aikaisemmin että syksyllä on tulossa uusi kurssi. Ja kun kurssi julkaistiin niin kas-kas kävin ilmoitautumassa (pääsin myös käyttämään 5 dollarin alennuskoodin, joka tuli Cathyn newsletterin mukana).

Samainen kurssi on ollut aikaisemminkin mutta tällä kertaa se tehdään ”Project Life” muodossa. En ole käynyt aikaisempaa kurssia mutta vaikka olisinkin niin olisin takuulla ilmoitautunut tällekkin kurssille.

Teen Me version eli saattaa olla etten julkaise moniakaan tekemiäni sivuja mutta katsotaan.. ehkäpä keksin tavan julkaista edes pikku vilauksia tai sitten vain kerron muuten kurssista.

Vielä ehtii ilmoittautua eli mukaan vain! Nämä Cathyn kurssit ovat tarkoitettu hybrid- tai digiskräppääjille. Mitään digi tekniikka kursseja nämä eivät ole mutta jos on sopiva ohjelma (PSE tai PS) niin apua löytyy muilta kurssilaisilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s