DL Sateenkaari sillan kutsu

SateenkaariSilta_12x12 copySe on syksy nyt eli kesä oli ja meni. Blogissa on ollut hiljaista, koska en ole edes skräpännyt! Heinäkuu oli loma kuukausi ja se kului kierrellen vähän siellä sun täällä, eipä siinä edes tullut mieleen pysähtyä skräppäämään. Ja ilmatkin oli niin kesäiset ettei olis senkään puolesta raaskinut. Nyt on onneksi kuvia jota skräppäillä pitkin sateista syksyä.
Tässä leiska, joka kaikessa surullisuudessaan sai luvan tulla skräpätyksi ensin. Ystäväni teki rankan mutta perustellusti oikean päätöksen päästäessään kaksi karvaystäväänsä vaeltamaan sateenkaari sillalle. Molemmat näistä olivat erityisiä myös minulle. Leiska on hyvin tyypillistä minua eli tarinointiin ”kuuluvat” kuvat, jotka itsessään kertovat jo minulla tietysti hetkestä paljon ja tietysti ajatustenvirtaa tyyppinen tarinointi. Koristeita vähäisessä määrin, jotta leiska pysyy selkeänä.

♥ Rommi&Skumppa, te olitte erityisiä ja pysytte aina muistoissa ♥♥

Leiskassa käytetyt materiaalit ovat Lilypad:n Collabsista, jonka pystyi keräämään ilmaiseksi We are Storytellers. Template oli feebie Jessica Spraguen blogista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s