Skräppihetket haasteeni

Ajattelin tehdä postauksen, johon keräsin kaikki osallistumiseni Skräppihetket haasteihin. Tehtyjä haasteita kertyi vain 10, ku haasteita oli julkaistu 31 kappaletta. Yhteenvetona sanoisin että olisi pitänyt osallistua useampaan! Entä mistä leiskasta pidän eniten? Hmm.. aiheena edenmenneet koirani herättävät tunteita mutta leiska itsessään on huono. Jos jatson vain leiskaa niin joulusta 2013 kertova on tyyliä josta pidän hyvin paljon. Saagan 3 vuotis synttäri leiska (postimerkki) on hieno, tosin olisin voinut tehdä spellcheckin eli kirjoitin Saagan nimen väärin! Surkein leiska on juurikin se jonka aihe on koskettavin eli edesmenneet koirani. Haasteet innoittivat myös dokumentoimaan asioita joita en olisi muuten tullut tehneeksi eli luku harrastukseni, joka alkoi Viisikko karkuteillä kirjasta.

On ollut suuri ilo osallistua haasteisiin ja tuntui surulliselta kun kerroitte lopettamisesta 😦 Ymmärrän että haasteiden järjestäminen on aikaa vievää ja rankkaa joten kiitos teille tästä työstä!
♥:lla hanna

 

Saaga032014_12x12 copy  Talven2013Saa_12x12  Aikuinen_12x12  Lappeenranta2013_12x12  SaaganJuoksu2013_12x12  Kevät treenit 12x12  ViisikkoKarkuteillä_12x12  Elämänikoirat_12x12  Saara_Postimerkki  NH204 12x12

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s