DL Helsingin koirauimala

RinoTessiSaaga_12x12 copyTällä kertaa hieman erilainen leiska. Eli journaling puuttuu tyystin, sisältönä ainoastaan valokuvia. Lisäksi käytin aikaa googlettamalla mieleisen aallon eli etsin sopivan (ja ilmaisen) photoshop brushin eli olisikohan sivellin oikea sana suomeksi. Ja sit vielä käytin ilmasta kittiä! Jopas olinkin rajoja rikkova, no tyyli on kyllä edelleen tosi yksinkertainen ja selkeä.

Lopputulos on mielestäni hauska eli kutakuinkin olen tyytyväinen.

Kuten sanoin niin tämä Mommyishin Daily kitti oli ilmainen eli se oli jaettu kolmeen osaan (ensimmäisen osan saa ladattua http://pixelsandcompany.com:sta, toinen osa löytyy facebookista ja kolmannen osan saa kunhan tilaa uutiskirjeen). Syy miksi latasin feebien lienee kitissä olleet ihanat värit eli tykkäsin kovasti ja ne oli jotenkin ihanan keväiset. Vesi roiske brush on ladattu täältä. Lisäksi tässäkin käytetty JustJaimeen Kraft layerstyle:a.

Hyvää kevättä kaikille 🙂 Olen ihan fiiliksissä kun kelit alkaa kääntyä jo tosi keväisiksi.

Ps. olethan huomannut suuren Retirement alen http://the-lilypad.com/:ssa? Siellä on todella paljon JustJaimeen tuotteita -50% hintaan. Joutunen itsekkin investoimaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s