DL LEGO MOVIE .. Everything is AWESOME

LegoMovie_12x12Tässä siis todella super yksinkertainen leiska. Ei mitään papereita tai koristeita! Voikohan tätä edes sanoa skräppäykseksi 🙂 Oma tyylini on selkeentynyt ja yksinkertaistunut vuosien mittaan, tämä lienee kuitenkin nyt se aivan ääripää eli tästä ei paljoa enää yksinkertaisteta. Tai no, ainahan voin käyttää vain yhtä fontti tyyliä ja kokoa.

Mutta itseasiassa tykkään tästä. Rakastan selkeyttä ja sitähän tässä riittää. Otsikko ja journaling on helposti luettavissa sekä kuvat tukevat aihetta. Itseasiassa en tarkoituksella lähtenyt tekemään näin yksinkertaista sivua mutta kun olin saanut sivun tähän pisteeseen niin huomasin ettei se tarvitse koristeita sun muuta krääsää ympärilleen. Näenkö että voisin tehdä enemmänkin näin yksinkertaisia leiskoja? Itseasiassa kyllä, voisi olla ihanaa tehdä esim kokonainen mini-albumi tällä tyylillä tai sitten vain yksittäisiä leiskoja silloin tällöin. Eli magazine style rules!

Lisäksi tämän tyylin hyvä puoli on se että mitään erityisiä materiaaleja ei tarvita. Eli jos tuntuu että ei oo ”mitään” kivoja matskuja niin ei tarvii lähteä vinguttamaan korttia kuhan vaan valitsee aiheen ja etsii sopivia valokuvia. Tässä leiskassa kaikki kuvat ovat iPhone kuvia eli hyvä, Hanna! Voitit itsesi ja käytit kännykkä kuvia ”oikeaan” (eli 12×12) leiskaan.

Ps. Everything is AWESOME on ihan mahdoton biisi, se jää soimaan päähän todella tehokkaasti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s