DL Omituinen joulukuun sää (#25. Lumihiutaleita)

Talven2013Saa_12x12

Pitkästä aikaa osallistun Skräppihetket haasteeseen, edellisestä kerrasta onkin jo kulunut aikaa! Itseasiassa mun piti osallistua jo edelliseen haasteeseen mutta se ehti loppua ennen kuin sain mitään aikaiseksi eli osallistutaan sitten tähän. Haasteessa nro 25, piti olla lumihiutaleita jossakin muodossa. Valitettavasti sää ulkona ei ole kovin luminen&talvinen vaan sateinen ja super pimeä, joten piti miettiä mihin aiheeseen lumihiutaleet nyt siis sopisivat. Päätin tehdä leiskan joulukuun (syksyn) surkeasta säästä ja höystää sen lumihiutaleilla.

Kuvat tässä(kin) leiskassa ovat iPhone kuvia. Kuvista näkyy hyvin millaisia sää vaihteluita joulukuussa oli .. välillä hieman aurinkoisenpaa, sitten ripaus lunta ja ämpäri kaupalla vesisadetta. Ja näkyyhän tässä hieman myös naapurustoa eli uutta ja vanhaa sikin sokin 🙂 Ja jotenkin en malttanut olla sotkematta Legoja tähänkin eli valitettavasti keli sopii hyvin grillaajille.

Materiaaleina Karen Funk (Brown Paper Packages) ja Design by Lili (datecircles).

 

 

7 thoughts on “DL Omituinen joulukuun sää (#25. Lumihiutaleita)

  1. Hienon leiskan olet tehnyt ja hyvin sait esiin nuo sään vaihtelut. Ihmetyttää, onko tämä niin outoa kuin mille tuntuu, vai enkö vain halua muistaa, ettei montaa vuotta ole siitä, kun järvet jäätyivät vasta tosi myöhään ja silti tuli ihan oikea talvi!

  2. Itselleni kävi aivan samanlailla. Edelliseen skräppihetkeen oli jo aihe mietittynä, mutta toteutus ei vain ehtinyt enää haasteeseen mukaan 😀 Todella hyvä kuvasarja tässä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s