DL Joulukalenteri mietteitä

Joulu2013_12x12Hyvää Loppiaista kaikille! Tämä lienee ihka ensimmäinen leiska jossa käytän iPhone kuvaa. Siis olenhan mä niitä kuvia käyttänyt koko viime vuoden kun tein sitä ProjectLifea mutta että ihan kunnon leiska – wow!

Varsinaisesti tarkoitukseni oli tehdä leiska uusimpaan Skräppihetket haasteeseen mutta lumihiutaleet ei nyt vaan sopinu tähän. Toisaalta ajatus lumihiutaleista tässä säässä tuntuu utopisistiselta mutta katsotaan jos löydän kuvan mihin lumihiutaleet sopii.

Joulukalenterit ovat ihania ja kun miettii kuinka paljon ne ovat kehittyneet sitten omasta lapsuudesta niin huh-huh! Olihan silloin tarrakalentereita, suklaakalentereita ja niitä omituisia tavarakalentereita sekä tiätty pankkien (ja partiolaisten) tylsiä paperikalentereita. Mutta nämä Lego kalenterit olis ollut aivan mahtavia jo silloin! Legojen valokuvaus on super hauskaa myöskin 🙂 Joulukuun alussa sain oman pikku ”studion” eli muutama jalkalamppu ja A3 papereria sopivassa Legoista rakennetusta telineessä niin johan kelpaa kuvailla.

En ole juurikaan hankkinut jouluaiheisia matskuja mutta nämä Karen Funkin Brown Paper Packages paperit ja koristeet ovat hillityt ja kauniit, jotka ostin jossakin vaiheessa syksyä. Lisänä Design by Lili (lili_calendarstamps) leima.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s