DL Tontun tähtihetki

TonttuMessari_12x12Se on ensimmäinen leiska vuonna 2014 skräpätty 🙂 Tämä on jossakin määrin erilainen kun viime aikaiset tekeleet ovat olleet eli nyt puuttu asiaan liittyvä journaling! No, onneksi tapahtumasta on lisää kuvia eli pääsen vielä tekemään yhden jos toisenkin leiskan ihan kunnon tarinoinnilla. Olihan se hienoa kun Tonttu sai erinomaisen tuloksen, arvostelu oli myös mukavaa luettavaa kuten very high legs siis kyllä mullekkin kelpaisi pitkät sääret!

Oikeastaan syy tarinoinnin puuttumiseen on se että halusin jättää hienolle ilotulite valokuvalleni tilaa näkyä. Aivan eli kokeilin kuvata ilotulitteita tänä vuonna! Lopputulos oli paljon mustia ruutuja mutta sentään muutama ihan kelvollinenkin kuvakin. Itse en ole kovinkaan innostunut uuden vuoden juhlinnasta mutta rakettien valokuvaus vei tänä vuonna ulos tiirailemaan taivasta. Koska omia raketteja ei ollut oli vain luotettava että muut ovat niitä hankkineet. Eli kolmijalka pystyy ja kameran säädöt kohdilleen sitten vain kuvaamaan.

Tässä leiskass on käytetty Gennifer Bursettin kittiä MadeOfAwesome. Itseasiassa olen tainnut käyttää tätä kittiä aika paljon eli olen saanut rahoilleni vastinetta. Päiväys ”leima” on taas Design by Lili:n käsialaa (lili_datecircles).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s