Mietteitä ProjectLife urakasta

AloitusVuosi on lopuillaan ja nyt onkin hyvä summata mitkä ovat fiilikset PL tyyppisestä skräppäämisestä. Aluksi voisi todeta että wow, mä tein sen! Eli nyt on 52 viikkoa valmiina tulostettavaksi. Aivan varma en onnistumisestani ollut vaikka koko vuosi pysyin aika hyvin tahdissa, kesällä tuli reilu rästi loman vuoksi mutta muuten ei ollut hirvittävää kirittävää.

Nyt kun katson taaksepäin niin tämä yksinkertaistettu tapa, jossa käytin samoja papereita ja etukäteen määriteltyä värimaailmaa pelasti paljosta. Tein tarpeen mukaan omia kortteja mutta en tuhlannut aukeamiin suunnattomasti aikaa ja energiaa. Joskus tuskailin sen faktan kanssa että kännykkä kamera ei ole kovin valovoimainen mutta sillä selvittiin. Opein myös jossakin vaiheessa valokuvaamaan niin että minulla oli käytettävissä sekä pysty- että vaakakuvia. Ehdoton helpotus hommassa oli Day One applikaatio, jota ilman en olisi pärjännyt. Applikaatiossa minulla oli tallessa jokaisesta päivästi jonkinlainen muistiinpano, väillä pidempi&tarkempi ja välillä lyhyempi. Ainiin ja tulostus asia on totaalisen vaiheessa tai oikeastaan mieleisen albumin hankintasta se kiikastaa. Olen iskenyt silmäni WRMK:n albumeihin ja taskuihin mutta niiden saatavuus Suomesta on kovin heikkoa enkä näin ollen ole vielä tilannut mistään. Mutta tästä asiasta en stressaa, ehkä sitten joskus 🙂

Entä tulevaisuus? Muutaisinko jotain tai/vai lähtisinkö tavoittelemaan toista vuotta? En ole tehnyt vielä 110% päätöstä tekisinkö tekemään samanlaisen kansion vuodesta 2014, toisaalta olen jo aloittanut kasaamalla käytävät paperit (justjaimee) ja luonut colour swatch:n sille .. mutta päätöstä en kuitenkaan ole tehnyt! Onhan tämä hieman aikaa kuluttavampi kuin pelkkä perinteinen  skräppäys eli sitä tässä mietin. En usko että olisin käyttänyt ajan joka kului tähän perinteiseen skräppäykseen vaan luultavasti ihan johonkin muuhun kuten yleiseen lorvimiseen. Jos nyt kuitenkin päädyn aloittamaan 2014 albumin niin yksi reunaehto, jota hieman muutan on tuo valokuva asia. Eli luultavasti päätäisin että joka viikolla saa olla 1 tai 2 järkkärillä otettua kuvaa. Haluan pitää määrän pienenä, koska näin varmistan etten saa stressiä siitä ettei kaikki kuvani ole laadullisesti kelvollisia kuvia vaan edelleen enemmistö olisi suttukuvia kameralla (pätee erityisesti pimeään syksyyn/talveen). Muuten tekisin kuten tämäkin vuonna.

Hyvää alkavaa vuotta 2014 kaikille 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s