Yhteenveto skräppäys vuodesta 2013

Vesipeto_12x12_DYL_W1

Omuli oli kirjoitellut kiinnostavan yhteenvedon omasta skräppäys vuodestaan 2013. Ajattelin että voisin tehdä itsekkin pienen yhteenvedon omasta vuodestani. Varsinaisesti en ollut asettanut itselleni mitään erityisiä tavoitteita mutta toiveenani oli että pystyisin (ilman stressiä!) tekemään/dokumentoimaan elämääni Project Life muodossa.

Nopealla laskutoimituksella näin että olin tehnyt 47 leiskaa vuoden aikana, näiden ei ole laskettu mukaan leiskoja jotka olin tehnyt käymilläni kursseilla. Kävin siis muutaman kurssin. Parhaaksi voi helposti julistaa Cathy Zielsken Clean&Simple workshopin, jossa syntyi 10 leiskaa ja yksi mini albumi. Toinen kurssi, jossa oppi paljon oli Advanced Digital Boot Camp (Jessica Sprague) ja tällä kurssilla tein 13 leiskaa. Lisäksi tein itsenäisesti Design Your Life (Cathy Zielske) kurssin, jossa syntyi 24 sivua (itseasiassa osa tuotoksista oli aukeamia eli leiskoja sinällään on vähemmän kuin 24). Lisäksi oli muutama ilmainen kurssi ja kokeilin myös paria valokuvaukseen liittyvää kurssia, joista en saanut mitään irti eli olivat erittäin turhia. Ja aloitinhan mä myös tekemään Cathy Ziesken twoviews kurssin albumia, joka jäi valitettavasti kesken.

Tämän lisäksi onnistuin Project Lifen suhteen eli nyt minulla on tulostusta vaille valmiina 52 viikkoa! Ja koska vuosi 2013 jatkuu vielä pari päivää viikolla 1 niin luonnollisesti niidenkin muistelot tulen tekemään vielä (kunhan ne ensin ehditään elää). Tämä koko Project Life urakka ansaitsee aivan oman postauksensa jossakin välissä.

Lopullinen leiska määrä on hieman yli 100 ja 52 aukeamaa Project Lifea. Voin sanoa että onnistuin kirkkaasti saavuttamaan minimalistiset tavoitteeni – Hyvä Hanna, you did it!

Entäpä mikä oli mielestäni paras leiskani vuonna 2013? En kyllä osaa valita, suurinosa on sellaisia joista pidän todella paljon – ainoastaan ihan muutama on jotka eivät ehkä niinkään miellytä itseäni. Jokseenkin tasaisia ovat leiskat olleet tänä vuonna.

Lemppari suunnitelijoiden joukkoon on tänä vuonna nousseet mm. JustJaimee, OneLittleBird, PaisleePress, Karen Funk.

Ps. Ja koska en tykkää postauksista joissa ei ole kuvia, valitsin tähän satunnaisesti jonkun aikaisemmin julkaisemattoman leiskan. Tämä leiska on tehty Design Your Life kurssilla. Valitettavasti minulla ei ole mielikuvaa kenen/keiden tuotteita tässä olen käytänyt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s