DL yhteenvetoa vuoden 2013 uinti harrastuksesta

UintiYhteenveto_12x12Skräppäys on loistava tapa dokumentoida kaikenlaisia asioita. Tällä kertaa päätin että voisin tehdä yhteenvedot harrastus vuodesta 2013. Tässä leiska, jossa käsittelen uimista. Olen tehnyt monia leiskoja, jotka käsittelevät uintia mutta tässä halusin summaroida asioita. Samanlaisen ajattelin tehdä myös tokoilusta ja tiedä vaikka jos myös agilitystä. Ajatuksena kuulloistaisi kivalta käyttää kaikissa samaa kittiä mutta valitettavasti käytin tässä sivussa kittiä, joka ei vaikuta suosikilta eli saattaa olla että asia jää ajatus tasolle.

Ja koska tekstiä oli paljoin, käytin kahta saraketta. Rakastan sarakkeita, ne näyttää niin kauniille ja olet helppoja lukea kun rivit eivät ole ylettömän pitkiä. Muuten perussettiä eli muutama kuva ja erittäin vähän koristeita etc. siis minimalismia. Kittinä käytin kittiä Together, joka on Lilypadin yhteistyökitti.

One thought on “DL yhteenvetoa vuoden 2013 uinti harrastuksesta

  1. Sivun värimaailma on kivan rauhallinen mutta silti pieniä väripilkahduksia siellä täällä ja kuvat tulevat hienosti esille vaaleaa taustaa vasten. Olen täysin samaa mieltä, skräppäys on loistava tapa dokumentoida asioita 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s