DL You make me happy

SyksySummary29112013_12x12Jälleen leiska OLB:n kitistä. Tällä kertaa kitti oli Beyondmeasure. Viimeaikoina on tullut hankittua OLB:n kitti aina kun uusi on julkaistu eli voinen sanoa että One Little Bird on yksi tämän hetken suosikeistani. Tällä viikolla julkaistun kitin taidan skipata, koska värisävy on aika lilahtava ja se tuntuu hieman ”viileältä” makuuni mutta katsotaan tässä on vielä aikaa muuttaa mieli. Yleisesti nyt on aleja vähän joka puolella, kiitos Black Friday:n.

Tässä leiskassa ei oikeastaan ole mitään erikoista. Kolme kuvaa, joissa näkyy hyvin Saagan luontainen tapa liikkua ja mietteitä vuodesta 2013. Ja kaikki sivulla olevat asiat asetultu erittäin yksinkertaisesti ja selkeästi.

Se on 1. joulukuuta jo! Itse en ole tekemässä December Dailyä mutta luonnollisesti joulukuu näkyy jollakin tavalla mun viikottaisessa ”Project Life:ssa”. Lisäsin joulukuulle kaksi uutta jouluväriä eli jouluinen punainen sekä vihreä. Eli näin joulukuun viikot eroavat muista viikoista omanlaisen väriteeman kautta. Mukavaa joulun odotusta 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s