DL Sheltti tapaaminen

AmarantesTapaaminenSaaga_12x12Tässä leiska, jossa pitkästä aikaa teksti on muutettu niin ettei lukeminen onnistu. Tietysti aina voi miettiä julkaiseeko ollenkaan leiskoja, joissa on jotakin mikä vaatiin ”moderointia” mutta jostakin syystä pidin leiskasta niin paljon että ajattelin että tekstin piilottaminen ei haittaa ja olihan valokuvat suloisia 🙂 Tälläinen valokuva runsas, super yksinkertainen tyyli tuntuu helpolta ja miellyttää omaa silmääni. Pidän myös siitä että journaling on helppo lukuinen.

Olen aikaisemmin käyttänyt paljon valmiita templateja mutta nykyisin tuntuu etten juurikaan käytä niitä. Syitä lienee monia mutta minusta tuntuu että selkeät&yksinkertaiset templatetit ovat nykyään vähemmistö ja useimmin törmää sellaisiin jossa vain yksi valokuva ja paljon koristeita kerroksina. Niinpä valmiit templatet on jääneet vähiin.

Valokuvat jälleen Hannu Kaksonen. Vaikka olemma jo marraskussa niin edelleen saattaa päästä kuvaamaan kauniiseen aurinkoinpaisteeseen eli kaikki päivät eivät suinkaan ole super harmaita eli onneksi aurinko välillä pilkahtaa. Nämä kuvat olivat Eino-myrky sunnuntaina otettuja, täällä Eino oli aika heikko tosin tehokkaasti se puhalsi vaatteiden läpi ulkona ollessa!

Tälläkin kertaa käyttämäni kitti tulee One Little Bird:ltä mutta nyt ei ei olekkaan Heartbeatatmyfeet vaan Candid. Kitti on luonnollisesti kaunis ja erittäin varmaa OLB-tyyliä mutta en pidä siitä aivan yhtä paljon kuin tuosta HBaMF kitistä.

2 thoughts on “DL Sheltti tapaaminen

  1. Kaunis leiska! Simppeleissä leiskoissa kuvat kyllä pääsee ihan eri tavalla oikeuksiinsa. Pitäisi muistaa se asia joskus itsekin xD

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s