DL 3 syytä Uimiselle

3xUinti_12x12Jälleen leiska joka alkoi valokuvista 🙂 Voisin tällä kertaa voisin avata sitä kuinka leiska syntyi eli millaisia vaiheita yleensä käyn läpi skräpätessäni. Sain kolme kuvaa Saagasta Helsingin Koirauimalassa. Kaikki kuvat olivat vaakakuvia, kuvauskulma vaihteli mutta loppujen lopuksi uiva koira näyttää kutakuinkin aina samalta paitsi kun katselee omaa koiraansa, joka nyt on vaan maailman suloisin otus! Pidin kaikista kuvista, enkä osannut valita niistä vain yhtä tai kahta skräpätäkseni. Halusin ne kaikki samaan leiskaan. Aseteltuani kuvat mieleisekseni huomasin että tämähän mahdollistaa hyvin sen että voin dokumentoida miksi käymme Saagan kanssa uimassa. Eli loppujen lopuksi leiska kertoo miksi uinti harrastuksena sopii hyvin Saagan viikottaiseen kalenteriin ja kuvat tukevat tekstiä.

Jollakin tavalla tämä lähestymistapa on minulle sopiva/helppo. Omalla kohdallani koen hankalaksi tilanteen jossa tarina/aihe olisi ennen kuvia. Selaan mielellään kuvia LR:ssä ja kun sopiva  kuva/t tulee vasteen käsittelen ne ja avaan PSE:hen. Teen leiskan rungon valmiiksi ja siinä samalla saan idean tarinointiin ja otsikkoon.

Tässäkin on käytetty One Little Bird:n Heartbeatatmyfeet kittiä.

2 thoughts on “DL 3 syytä Uimiselle

  1. Mielenkiintoista lukea, miten toisten skräppäysprosessi etenee ja vähän ajatuksista leiskan takanakin! Tuo OLB:n kitti näyttää tosi kivalta myös, vaikka en lemmikkiaiheisia sivuja juuri teekään niin tuossa kitissä on kauniita papereita ihan ”yleissivuihinkin”… Täytyy laittaa toivelistalle 🙂

    • Tää kitti on todellakin onnistunut eli sopii moneen aiheeseen 🙂 Pitäisi ehkäpä enemmän kirjoitella prosessista/ajatuksia liittyen julkaistuun leiskaan mutta jotenkin se aina jää kun tuntuu niin toisarvoiselta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s