DL Tonttu/kesä 2013 mietteitä

TonttuKesä2013_12x12Tässä leiskassa yhdistyy asioita joita tuli opiskeltua Jessica Spraguen (Advanced Digital Boot Camp) ja Cathy Zelsken  (clean and simple workshop) kursseilla. Sivu itsessään on yksinkertainen ja hillitty, juurikin sellainen josta tykkään. Ja se fakta että otsikkoa ei ole ollenkaan, ei haitaa. Otsikoiden keksiminen on hankalaa/vaikeaa ja joskus se vaan on ylivoimaista kuten nyt! Toisaalta sivu itsessään ei otsikkoa edes kaipaa, sille ei edes olisi ollut luonnollista tilaa.

Tämän sivun kuva ja teksti eivät oikeastaan liity toisiinsa tai siis molemmat ovat viime kesältä mutta kuva ei ole tapahtuma hetkeltä. Itseäni tälläinen ei haittaa eli saatan tehdä sivuja joissa valokuva ja teksti eivät ajallisesti ole kytköksissä. Yleensä saattaa olla niin ettei aiheista ole kuvia tai ne eivät ole mielestäni parhaita mahdollisia tai sitten kirjoittelen tarinointiin jotakin niin yleistä että valokuva on vain viitteellinen.

Materiaaleina One Little Bird:n Heartbeatatmyfeet kitti. Ja päivämäärä leimasin by ScottyGirlDesign.

Käyttämästäni OneLitteBird:n kitistä pitää mainita että se on ihanan monimuotoinen. Vaikka suurin osa sivuistani koskee koiria niin harvoin hankin mitään lemmikki/koira kittejä, koska ne ovat erittäin tylsiä ja yhden asian kittejä. Tässä taas lemmikki aspekti on olemassa mutta tyylikkään hillitysti. Ehdottomasti propsit tälle!

2 thoughts on “DL Tonttu/kesä 2013 mietteitä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s