DL Uimassa

BellaSaaga_12x12Edellisesta leiskasta onkin jo vierähtänyt aikaa. Mutta ajattelin näin DSD:n (Digital Scrapbook Day) kunniaksi ryhdistäytyä ja julkaista jotakin. Onhan kaikki huomanneet/muistaneet että nyt viikonloppuna on ollut hyviä tarjouskamppiksia vähän siellä sun täällä? Itse tein pieniä hankintoja mutta en jaksanut paljoa storeissa kiertää, lähinnä nappasin jotakin mukaani lily-pad:sta. Myös suomalainen paperilla lehti on ilmestynyt eli kannattaa tutustua.

Tässä sivu joka on syntynyt kuten kaikki sivuni eli lähtökohtana valokuva/valokuvat. Omuli on kirjoittanut postauksen: Inspiraationi: Top-5. Postasta lukiessani mietin kuinka asia menee omalla kohdallani. Minulle asia on yksinkertaisesti se että valokuva/t ovat inspiraationi. Tämä koskee siis perinteistä skräppäys sensijaan ProjectLife tyyppinen dokumentointi on jokseenkin erilainen asia, siinä inspiraationi on pikemminkin ajatus dokumentoida kokonainen vuosi elämääni (jonka lopputuloksen näkemistä odotan kovasti). Omulin tapa osallistua CT-tiimeihin, ei ole tuntunut minulle koskaan kovin luonnolliselle eli en halua että kukaan (tai mikään) aikatauluttaa tätäkin harrastuta – elämässä on liikaa kaikkea aikataulutettua eli tämä on oma rakas harrastukseni jonka haluan pysyvän ilman nykypäivän super trendikkäitä asioita kuten aikataulutusta tai suorittamista. Luonnollisesti olisin ehkä tuottavampi mutta väliäkö sillä ja toisaalta tekisinkö silloin vain sivuja ilman merkitystä jne. Asian pohtiminen on kiinnostavaa, toisaalta on hyvä tuntea oma itsensä ja näin ollen tietää mitä harrastukseltaa haluaa.

Omalla kohdallani voisin sanoa että kun harrastus aikoinaan muuttui opiskeluksi ja sitä kautta työksi niin se vei mukanaan myös tietynlaisen hauskuuden ja vapauden. Siksipä lienen varovainen ja tiedostava sen suhteen minkälaisena haluan harrastukseni pysyvän.

Tässä leiska jonka kuvat ovat Helsingin Koirauimalasta. Mahtava paikka eli suosittelen kaikille lämpimästi. Kuvat Hannu Kaksonen.

Materiaalit JustJaimee – AugustStoryteller2013.

2 thoughts on “DL Uimassa

  1. Kiva kun postaukseni herätti ajatuksia ja sai pohtimaan omia inspiraation lähteitäsi. Sehän tässä harrastuksessa just on hienoa, että kaikki voi toteuttaa sitä omista lähtökohdistaan ja kaikkien ei tarvi olla samasta muotista valettuja 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s