ProjectLife kuulumisia

Vk40Kovasti on ollut blogissa hiljaista. Ilmeisesti elämässä on ollut kaikenlaista muutakin tärkeää, jolloin vähemmän tärkeät asiat karsiutuu listalta automaattisesti pois.

Jessica Spraguen kurssi Advanced Digital Boot Camp loppui jo ties koska mutta en siitäkään ole yhteenvetoa kirjoitellut. Kurssihan alkoi niin että muutama työ toimitettiin Jessicalle etukäteisarviointii, palaute tuli sähköpostissa. Kurssi loppui samoin eli arviointiin annettiin töitä ja niistä saatiin audio arvio (itse sain loppuarvion vain yhteen antamistani töistä). Kurssilla oli minusta mielenkiintoisia aiheita varsinkin ensimmäisellä viikolla, toinen viikko ei niinkään tuonut mitään kiinnostavaa. Henkilökohtaiset arviot olivat mielenkiintoinen osuus. Kurssin aikataulu eli aika reilusti (johtuen Jessican henkilöhtaisista syistä). Koska rakastan online kursseja niin luonnollisesti pidin tästäkin, tosin (voinen myöntää) että odotin enemmän. Kouluarvosanana sanoisin että 9 miikka siis 9-

Ja sitten kuulumisia viikottaisesta ”ProjectLife” tyylisestä projektistani. Voisin sanoa että olen ihastunut tekemiini sivuihin! En vuoden alussa arvannut että näin kävisi. Nyt odotan aina innolla uuden viikko aukeaman kasaamista. Tällä hetkellä valmiina on viikot 1-40. Eli olen pysynyt hyvin aikataulussa. Kesän jälkeen joutui hieman ahkeroimaan, koska se silloin skräppänyt mutta täytin Day One appsia päivittäin ja napsin kuvia. Se mitä en ole tehnyt on suunnittelemani printtaus. Nyt lienee syytä harkita Plan B:tä eli tulostaa 12×12 sivut, joissa kortit on oikeilla paikoillaan. Moniin viikkoihin olen lisännyt uutisissa olleita otsikoita, tässä viikon 39 saldoa.

Entä olenko ollut tyytyväinen alussa tekemiini reunaehtoihin. Itseasiassa olen. Välillä on viikkoja jolloin materiaalia riittäisi vaikka kahteen aukeamaan ja taas välillä nippanappa yhteen mutta pidän hyvänä että en ole lahtenyt rönsyilemään eli nyt kaikki on yhteinäistä. Myös etukäteisväri maailmaan olen ollut tyytyväinen, se nopeuttaa viikon kasaamista kun ei tarvitse erikseen miettiä värejä.

Lisäksi pitää sanoa että jollakin tavalla tuntuu pysyvän paremmin kartalla koska tapahtui mitä jne kun tapahtumat prosessoin jälkikäteen näin leiskan muotoon. Olen jopa etsinyt tekemistäni aukeamista tiedon, koska milloin viimeksi koira sai punkki liuoksen (lienen aika hatarapäinen mutta monet asiat painuvat unholaan nopsaan).

2 thoughts on “ProjectLife kuulumisia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s