Advanced Digital Boot Camp (jessicasprague.com) on alkanut!

Uimassa_12x12_Recipe1Kurssin alku viivästyi parisen viikkoa, johtuen kouluttajan eli Jessica Spraguen henkilökohtaisita syistä. Itselleni tämä ei ollut mikään ongelma, ainoastaan sitä tietenkin oli odottanut alkavaksi mutta ehkäpä hyvä että aloitus viivästyi olen meinaan vieläkin kovasti kesä tunnelmissa. Viime viikolla olisi pitänyt tehtä etukäteismietintöjä mutta osaltani ne jäi vähille. Eilen  kurssi sitten starttasi kunnolla. Aiheena oli Unity & Placement. Toistaiseksi näyttäisi siltä että kurssipäivä pitää sisällään kaksi harjoitusta, toinen harjoitus on enemmän ohjatumpi ja toinen taas vapaamuotoinen, jossa aikaa annetaan 30 minuuttia.

Tässä ensimmäisen päivän ohjatumpi harjoitus. Olen päättänyt että käytän kaikissa kurssin leiskoissa LivE PhotoStories materiaaleja eli näin kurssin lopuksi minulla on mahdollisuus saada yhtenäinen albumi. Ja aiheena minulla on Saagan. Eli katsotaan kuinka onnistun, saattaa olla että kaipaan lisää materiaaleja mutta tämä on kuitenkin tavoite. Albumin tyyli on (yllätys-yllätys) erittäin yksinkertainen ja selkeä. Albumia en työstä mitenkään aikajärjestyksessä, jos päädyn printtaamaan albumin niin järjestelen sivut sitten sopivaan järjestykseen.

Tämä ensimmäinen leiska kertoo käynnistämme Helsingin Koirauimalassa. Päivän aiheena oli tutustuminen 20% ruudukkoon ja siihen kuinka ihmisen silmä toimii. Vaikuttaisi siltä että tämä ruudukko ajattelu tulee hyvin tutuksi tässä kurssin aikana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s