DL Suloinen

Suloinen_12x12Jopas kesä on kulunut vauhdilla! En ole juurikaan paljoa skräpännyt ja se näkyy blogissakin. Toisaalta eiköhän sitä taas tule istuttua koneella kun syksy tulee. Sama homma on ollut myös ProjectLifen kanssa eli enpä juurikaan kesällä tehnyt viikoja, lähinnä vain tein OneDay muistiinpanoja ja otin kännykkä kuvia. Itseasiassa oli jännä huomata että kun otti enemmän kuvia järkkärillä niin kännykkä kuvia tuli paljon vähemmän. Ja koska määritin että kaikki kuvat mun PL:ssä on kännykkä kuvia niin hieman mietityttää että onko jokaisella viikolla edes tarpeeksi kuvia.

Luulen että pian blogissa on taas normaalin verran aktiviteettia Jessica Spraguen Advanced Digital Boot Camp pyörästää käyntiin. Kurssihan alkoi muutaman (3-5) malli leiskan postituksella Jessicalle heinäkuun aikana ja nyt olen jo saanut palautteet töistäni eli nyt odotellaan kurssin pyörähtämistä käyntiin.

Tässä kuitenkin ”syyskauden” aloitus skräppäys. Eli kuva menneeltä heinäkuulta. Ja koska lukukaudet aloitetaan pehmeällä laskeutumisella niin samoin tein minäkin 🙂 Tässä käytetty Liv.EDesignin templatea (heinäkuun haaste jessicasprague.com:ssa). Paperit Karen Funk (Brown Paper Packages ja Autumn Delight).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s