ProjectLife kuulumisia

DigitalSummary_blogiNyt kun eletään viikkoa 28 niin on hyvä kurkistaa mitä ProjectLife hankkeelleni kuuluu ja mitkä ovat olleet fiilikset sen suhteen. Ihan aluksi voidaan todeta että olen pysynyt (toistaiseksi) hyvin tavoitteessa eli viikko 27 on tehty. En ole siis viikkoja jäljessä. Loistavaa, Hanna!

Yllättävän helposti tuntuu saavan kasaan yhden aukeman jokaisesta viikosta. Luultavasti suurin apu on ollut DayOne appsista, jonne olen kirjoitellut joka päivästi aina jotakin. Ko appsi on kätevä koska sen saa sekä kännykkään (iOS) että koneelle (OSX) eli jos haluan kirjoitella enemmän niin se on kätevä tehdä koneella tai läppärillä. Tällä hetkellä App Storessa on 5v kamppis eli ko Apps on ilmainen iPhoneen.

Myös kännykkä kuvia on tullut otettua entistä enemmän! Ehkäpä joskus voisi kokeilla tehdä niistä kuvista ihan kunnon skräppi leiskoja tai sitten ei. En ole ihan varma miksi känny kuvistä skräppääminen ei liijelmälti kiinnosta, jotenkin tahdon että kuvat ovat ”oikeita” kuvia eikä mitään räpsyjä 🙂

Se että määritin alussa muutaman kiinteän parametrin on toiminut mainiosti. Käytän siis vain vain Design A ja D muovitasku malleja. Aukeamalla on aina kaksi kiinteää korttia (SplendidFiins/2013calendarcards4x6 ja CathyZelske/WeekInReviewCards). Loput paikat täytän kuvilla tai itsetehdyillä korteilla. Yritän aina välttää liikaa säätämistä korttien kanssa eli ajatus että sisältö on tärkeämpi – on tässä se johtava ajatus. Aluksi määrittämäni värit ja paperit ovat helppoja käyttää – Eipä tarvitse turhaan miettiä.

Voisin siis sanoa että homma on ollut yllättävän kivuton. Luonnollisesti asiaa on auttanut se että en anna tekemättömiä viikkoja kertyä liian montaan. Itselläni on myös tapana kirjoittaa kortti (tai pari) heti jonkun erityisen tapahtuman tapahtuman jälkeen, jolloin myöhemmin kun teen viikon valmiiksi ei tarvitse muistella erityisiä yksityiskohtia. Jo nyt on hauska katsoa menneitä viikkoja ja etsiä sieltä päivämääriä esim koska koiran edellinen punkkikarkoite on annettu eli tämä on osoittautunut myös tarpeellisuutensa.

Toistaiseksi en ole printannut ainuttakaan valokuvaa/korttia, enkä ole myöskään tilannut noita muovitaskuja. Tämän suhteen pitäisi aktivoitua mutta katsotaan kunhan syksy saapuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s