DL Kevät treenit (#8. Tarinointi&Luonnos / Story&Sketch)

Kevät treenit 12x12Jos blogi postauksista jotain päättelisi niin voisi kuvitella etten skräppää muuta kuin näitä Skräppihetket haasteita mutta todellisuus on hieman toinen. Itse en esimerkiksi julkaise kaikkia tekemiäni leiskoja (tuskin kukaan, luulisin) ja myöskin mun Project Life on matskua, jota en julkaise.

Tässä siis haaste nro 8, jonka tarkoitus oli keskittyä tarinointiin. Itsellä tämä sopi mainioisti eli olen viimeaikoina todellakin keskittynyt enemmän tarinointiin siis paino tarinalla mutta ei kuitenkaan kirjoitusvirheettömällä sellaisella. Oikeastaan en ole hyvä kirjoittamaan mitään juttuja/aineita/artikkeleja tms mutta jollakin tavalla olen oppinut tykkään kirjoittelemaan ajatuksia/fiiliksiä joistakin tietystä asiasta tai tapahtumista.

Haasteessa oli annettu myös luonnos, jota tuli noudattaa. Luonnos oli juurikin sellainen, josta itse pidän eli selkeä ja suoraviivainen (clean&simple) eli sitä oli todella ilo käyttää, kiitos. Materiaalit ovat iNSD hankintoja viime viikonlopulta – Karen Funk / Love is in the air.

Luonnollisesti kuvat eivät ole itse ottamiani, koska valokuvaus ja koiran treenaus ei onnistu samanaikaisesti (ainakaan siis minulla!). Kiitos Hannu Kaksonen 🙂

2 thoughts on “DL Kevät treenit (#8. Tarinointi&Luonnos / Story&Sketch)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s