DL Sinivuokot 2013 (# 7. Luonnos/Sketch)

Sinivuokot2013_12x12Tällä kertaa Skräppihetket haaste olikin ainoastaan luonnos. Ihan hyvä niin eli mulla sattui juuri olemaan läjä sinivuokko kuvia ja kuten joka kevät jo pitkään niin tein sivun niistä. Sinivuokot ovat todella kauniita ja olen pyrkinyt siihen että niiden määrä lisääntyisi kukkapenkissäni. Tämä keväänä tuntui että kukkia ilmestyi hieman sinne sun tänne eli ehkäpä viime kesäinen kukkamaassa tekemäni työ nyt palkittiin. Sain ystävältä yhden kerratun sinivuokon viime keväänä mutta toistaiseksi siinä ei näy kukkia, toivon kuitenkin että se ei olisi kuollut.

Jollakin tavalla pidän sivun tummuudesta ja toisaalta kontrastista, jota pala keltaista paperia siihen tuo. Koristeitakin käytin tällä kertaa hieman normaalia enemmän mutta edelleen hyvin maltillisesti.

Sivussa käytetyt materiaalit Gennifer Bursett / MadeOfAwesome.

Älkää unohtako nurkantakana olevaa iNSD:tä eli luvassa takuulla paljon hyviä tarjouksia etc.

3 thoughts on “DL Sinivuokot 2013 (# 7. Luonnos/Sketch)

  1. Made of awesome-teksti on tosi hyvä! Taustasta tulee mieleen asfaltti, joka tosiaan tuo hyvää kontrastia kukille. Harmi vain, ettei kuvaa saanut klikattua isommaksi, olisi ollut mukava lukea myös journa´ling.

    • Hei, kiitos kommentistasi. Lisäsin tähän kuvaan mahdollisuuden katsoa kuvaa suurempana. Tulevaisuudessa pyrin tekemään myöskin niin (joissakin tilanteissa saatan jätää linkin mahdollisesti pois koska en halua että leiskan tekstiin kiinnittyy suurempaa huomiota).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s