DL Tästä se kaikki alkoi (#6. Tulkitse lukemasi kirja/A Book You Have Read)

ViisikkoKarkuteillä_12x12Tällä kertaa Skräppihetket haasteena oli skräpä luetusta kirjasta. Itse valitsin kirjan, joka tutustutti minut aikoinaan lukemisen maailmaan. En siis tarkoita kuitenkaan aapista (jonka lukemisen tosin taisin jättää kovin vähälle). Eli tein leiskan kirjasta Viisikko karkuteillä. Ei todellakaan mitään Nobel tason kirjallisuutta mutta havahdutti minut nuorena kirjojen pariin. Näissä Viisikko kirjoissahan lapset seikkailet ties missä, luonnollisesti mukana olivat aina super hyvät eväät ja seikkailuiltakaan ei voitu välttyä. Ihanan herttaisia kirjoja siis. Tämä yksi yksilö on matkannut mukanani jokaisessa muutossa ja tulee aina kuulumaan kunniapaikalle kirjahyllyssä.

Sivun journal keskittyy kertomaan kirjan tarinan mutta pienet (ja suloiset) CosmoCricket:n kuvat edustavat hyvin Viisikko kirjojen maailmaa. Haaste oli erittäin ihana eli tulin dokumentoineeksi yhden tärkeän lapsuus/nuoruus muistoni eli kuinka minusta tuli lukutoukka. Nyt jälkeenpäin ajatellen on hassua kuinka totaalinen muutos voi tapahtua yhdestä hyvin pienestä kokemuksesta. Ehkäpä se kiteyttää yhden minulle tyypillisen asian eli olen joka 110% mukana tai sitten en edes noteeraa asiaa ja muutos tilasta toiseen voi tapahtua hyvin nopeasti.

Leiskassa käytetyt paperi Karen Funk – TheRoadToSuccess. Pienet kuvat CosmoCricket MC_Elements.

5 thoughts on “DL Tästä se kaikki alkoi (#6. Tulkitse lukemasi kirja/A Book You Have Read)

  1. Komea sivu! Värit ovat raikkaat ja tuovat mieleen Viisikon. Kaunis kokonaisuus!

    Kiitos osallistumisesta Skräppihetket haasteeseen!

  2. Kiitos kommenteista, hauskaa että muitakin Viisikko faneja löytyi 🙂 Olisikohan niin että olemme aika samaa ikäluokkaa jos viisikot on kolahtaneet lapsena/nuorena? Nykyisin nämä kirjat tuskin ovat suosiossa, lienevät liian kilttejä ja tylsiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s