DL Heikko Hermorakenne

HeikkoHermorakenne_12x12Tässä leiska, jonka otsikko saattaa antaa koirastani hieman vääränlaisen kuvan – hermorakenne sinällään on tärkeä asia mutta monille se terminä on kuitenkin hieman tuntematon. Mutta todellisuus on kuitenkin se että +3:n hermorakenteita on harvassa. Luonnolliset ihmiset haluavat aina kertoa että heidän koiransa on hyvä hermoinen mutta silloin ei yleensä puhutakkaan  hermorakenteesta vaan se omistajan subjektiivinen näkemys koirastaan. Itse rakastan vilkkaita koiria ja siksipä Tonttu on täydellinen koira minulle.

Sivun leiska on erittäin yksinkertainen tyyliltään. Muutamat tuoreet valokuvat, jotka edustavat hyvin Tonttun olemusta/olemista tänään. Tarinointi yksittäisi pikku lauseita kuvaamaan Tonttua. Tämän tyylinen sivu on juurikin nyt minun makuuni.

Viime aikoina olen valitellut etten ole löytänyt mitään itseäni sykähdyttäviä suunittelijoita/materiaaleja. Mutta nyt löysin pari kiinnostavaa suunittelijaa, joiden materiaaleja käytin tässä. Nahkainen sydän (Gennifer Bursett – Leathers_Katy) ja paperit (Karen Funk – TheRoadToSuccess).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s