DL Elämäni koirat (#5. Historiani/My history)

Elämänikoirat_12x12

Tällä kertaa päätin etten ainakaan myöhästy skräppihetket haasteesta eli tässä sitä jo ollaan valmiina 🙂 Aihe tällä kertaa oli historiani. Aiheen piiriin mahtuu paljon kiinnostavia leiska-aiheita mutta tuntui että kuvia niiden toteutukseen juuri nyt puuttui runsaasti eli siirsin monia mielenkiintoisia ajatusta myöhemmin toteutettavaksi. Sen sijaan tartuin yhteen aiheeseen, jota en ole koskaan aikaisemmin tullut toteuttaneeksi eli kokosin kaikki omat koirani samalle sivulle. Eli toteutin siis koira historiani. Uskon että tulen palaamaan tähän aiheeseen vielä myöhemmin, koska on mielenkiintoista muistelle menneitä ja toisaalta verrata sitä nykyisyyteen – koiramaailma (kuten kaikki muukin) on muuttunut paljon vuodesta 1995.

Leiskan taustapaperi Michelle Martin, Just LinensNr32. Nauha ja ompeleet Liv.E This is Love kitistä.

 

6 thoughts on “DL Elämäni koirat (#5. Historiani/My history)

    • Kiitos, tämän hetkisessä elämässä koirat täyttävät merkittävän osan vapaa-ajasta eli luultavasti sen vuoksi niistä on paljon kuvia ja tarinaa. Henkilökohtaisemmat sivut kun jätän julkaisematta kokonaan eli niillä aiheilla en haasteisiin koskaan osallistuisikaan.

  1. Hieno sivu. Täytyypä itsekin miettiä ko. aihetta :). Olen kyllä skräpännyt nykyisestä paljonkin ja aiemmat koirat ovat usein mielessä, joten pitäisiköhän kaikki leiskata edes kerran samaan sivuun :).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s