DL Vanhus

Vanhus 12x12 72dpiTässä leiska, joka syntyi oikeastaan siitä että ihastelin Tontun kauniisti harmaantunutta olemusta mutta samalla niin viriiliä käytöstä, joka ei anna olettaa että ikää olisi tippaakaan yli kolme vuotta (no, sellaisia höyrypäitä ne belggarit vaan on ja sitten yks kaunis päivä patteri on totaalisesti tyhjä mutta loppuun asti eletään täysillä – siinä yksi syy miksi rakastan tätä rotua niin paljon). Ja kas, kameraa purkaessa sieltä löytyi kuvia harmaantuneista silmistä ja muuta asiaan sopivaa. On aivan ihanaa että talossa asuu ihminen, joka osaa kuvata (ja vieläpä minua huomattavasti paremmin) – Kiitos Hannu!

Leiska on todella yksinkertainen, jossa kuvat ja tarina ovat pääosassa. Ei juuri mitään koristeita mutta lopputulos juuri sellainen josta pidän. Paperit ja koriste ovat jostakin jessicaspraguen ilmaiskiteistä.

Tänään olen myös ”opiskellut” (yrittänyt painaa mieleeni) Photoshop termistön suomennoksia. Saapas katsoa onnistunko huomenna nauhoittamaan seuraavan tutorialin ja kuinka hullulta kuullostaa kun yritän muistella asioiden suomennoksia .. no, pitää laittaa lunttilappu näytön viereen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s