Design Your Life – Viikko 7 – Emphasis

Bella_DyL_Letter_W7Olen jatkanut Cathyn kurssia eli tässä viikon 7 viimeinen harjoitus. Viikon aihe on ollut Emphasis. Asiaa siis siitä kuinka saadaan luoduksi tietty polttopiste sivuun, joka huutaa katsojalle ”Hei, katso tähän!” ja samalla saadaan tunne tasapainoisesta sivusta, jota on miellyttävä ja selkeä katsoa tarkemmin.

Kaikki harjoitukset olivat jälleen olleet letter kokosia eli Cathyn suosikki koko. Itse en juuri ole tehnyt muita kuin 12×12 sivuja ja tämän kurssin aikana on ollut suuri kiusaus konvertoida nämäkin letterit 12×12 kokooon mutta olen orjalliset pyrkinyt toteuttamaan kurssia ja näin ollen astumaan ulos mukavuusalueeltani. Kursseissa on myös se hyvä aspekti että jos itsellä on omia (pinttyneitä) tapoja niin kurssin suorittaminen juuri kuten on kouluttaja on sen suunnitellut pakottaa kokeilemaan uutta (mikä on siis mielestäni hyvä asia!).

Tässä harjoituksessa oli layoutin lisäksi annettu myös värit. Itse koen että on hankalaa jos molemmat asiat (siis layout ja värit) on annettu valmiina, en oikeastaan tiedä mistä se johtuu. Tykkään / pidän helppona ja nopeana tapana skräpätä jos toinen on annettu valmiina mutta että molemmat on valmiina niin se tuntuu jo liialta.

Nyt saattaa tulla pieni tauko tähän kurssin suorittamiseen eli olen ajatellut aloittaa toisen workshopin tulevana maanantaina (11.3).

Tässä siis leiska kauniista Bellasta. Jossa käytin Michelle Martinin Noel paperia (sävytettynä).

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s