DL Kirkas katse (#3. Tyhjä taulu/Blank canvas)

KirkasKatse_12x12Skräppihetket haaste julkaistiin jälleen. Nyt aiheena oli tyhjä taulu.

Valmistusmateriaalian voit käyttää VAIN VALKOISTA/VAALEAA paperia ja/tai kartonkia.
Sinä voit työstää, muokata tätä valkoista materiaalia miten haluat: gessolla, maalilla, leimalla, suihkeilla, liimalla, tehosteaineilla, maskeilla, …. Jos halut käyttä koristeita – niin sinun pitää tehdä ne itse paperista tai pahvista. Anna ajatuksesi lentää ja katso mitä syntyy!
Nykyään mixed media on todella paljon pinnalla ja tyylillä on lukemattoman paljon ihailijoita. Itse en ole siihen oikein innostunut, luulen että selkeä ja pelkistetty tyyli sopii insinöörille parhaiten (tai ainakin juuri kyseiselle yksilölle). Sinällään mixed media onnistuu mainiosti myös digi maailmassa eli maali (tai muut läskät) onnistuu Brush työkalun avulla. Luonnollisesti ko työkaluja on netti pullollaan. Myös Pattern ja Textures tyyleillä saadaan ihmeitä aikaan.
Itse lähdin liikkeelle valokuvasta eli halusin löytää kuvan Tontusta josta pystyisin hyödyntämään vain pään ja tuoda esiin Tontun katseen. Pyrkimykseni oli saada aikaan leiska jossa näyttäisi kuin Tontun pää on maalattu canvakselle ja sen jälkeen lisäilty keväisiä värejä. Lopputulos muistuttaa yllättävän paljon alkuperäistä ajatustani, paitsi pienet teksti laput, jotka lisäsin kun oikea ylänurkka vaikutti liian tyhjältä. Ei ominta tyyliä mutta muistuttaa että kevät on kulman takana ja Tonttu voi hyvin vaikka ikää jo onkin mittarissa kiitettävästi. Kiitos jälleen haasteesta, itselleni tämä vaati todella pohdintaa eli ei mikään selkeä homma!

7 thoughts on “DL Kirkas katse (#3. Tyhjä taulu/Blank canvas)

  1. Lopputulos näyttää kyllä juuri siltä kuin kuvailitkin – kerros kerrokselta työstetyltä canvastaululta. Upea!

    • Onneksi meitäkin on moneen junaan 😀 Itse tosiaan olen jopa ärsyttävyyteen asti sellainen joka tahtoo nähdä asioissa/tavaroissa/missä tahansa selkeyttä ja yhdenmukaisuutta ei kaaosta (jota mixed media edustaa minulle). Eli rakastan kun asiat ovat tietyssä järjestyksessä, tiettyjen kriteerien mukaan eikä mikään riko tätä kaunista järjestelmällistä harmoniaa. Ei huiskinhaiskin sikinsokin (paitsi sukkalaatikko)!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s