Desing Your Life – Viikko 6 – Unity

Toko_Letter_DyL_W6Design your Life kurssi jatkuu eli nyt menossa viikko 6, jonka aiheena on unity eli yhtenäisyys. Harjoituksia tulee olemaan 2+1 eli kaksi tavallista ja yksi, jossa on annettu myös väriteema. Valitettavasti kaikkiin harjoituksiin sopii paremmin vaaka kuin pystykuvat. Ja eikös mulla just olisi paljon tuoreita pystykuvia, no saattaa olla että pitää käyttää vanhoja kuvia osittain. Tässä ensimmäisessä harjoituksessa on käytetty ihan uutta kuvaa.

Jollakin tavalla ihastelen aina joulu kittejä, luultavasti niiden kirkkaiden värien ansiosta ja erityisesti rakastan p-u-n-a-i-s-t-a. Tässä olen käyttänyt Michelle Martin:in Jules kittiä (joulu) ja JustLinensNo32.

Olen tässä viimeisen viikon aikana yrittänyt etsiä uusia digi ihanuuksia mutta tuntuu ettei oikein mikään kolahda niin että viitsisin investoida. Tai oikeastaan suosikki suunnittelijani eivät ole julkaisseet viimeaikoina mitään kiinnostavaa ja yritän nyt etsiä uusia suosikkeja. Toivottavasti löytyisi pian eli vanhat matskut kyllästyttää. Hassua että nyt kun oikein olen päättänyt tehdä hankintoja niin mitään ei tunnu löytyvän.

2 thoughts on “Desing Your Life – Viikko 6 – Unity

  1. Kiva sivu, ihana kuva. Cathyn suoraviivainen ja selkeä tyyli on munkin mieleen 🙂

    Kuka/ketkä on lempisuunnittelij(oit)asi? Itse löytäisin jatkuvasti uutta ostettavaa, mutta on pakko yrittää pysyä budjetissa (ja mulla on edelleenkin varmaan sata käyttämätöntä kittiä :(). Usein kun näen kitistä vain sen preview-kuvan, en osaa hahmottaa kitin kaikkia mahdollisuuksia, mutta sitten kun katson suunnittelijan creative teamin leiskoja, huomaankin, kuinka erilaiselta tarvikkeet todellisuudessa näyttävät. Joten ei muuta kuin gallerioita tutkimaan, ehkä sitä kautta löydät jotain kivaa 🙂

  2. Mun pitkäaikanen suosikki oli CosmoCricket – ihanat värit mutta menivät sitte lopettamaan digi linjansa 😦 Sitten on ollut paljon sellaisia joiden osasta töistä olen pitänyt kovasti mutta tyyli on muuttunut ja tuntuu ettei enää iske lainkaan. Lisäksi itse tykkään voimakkaista väreistä ja nykyään tuntuu digi maailma olevan kovasti kaikenlaisia kukkasia etc koristeita täynnä – niistä en tykkää yhtään eli itse haluan että digi sivu antaa litteän vaikutelman eikä siihen mielestäni kuulu 4 senttiä korkeaa kukkaa tai vastaavaa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s