DL Postimerkki (#2. Villi muoto/Wild shape)

Saara 3v PostimerkkiHyvää Ystävänpäivää  / Happy Valentine’s day! Se olisi myös sopivasti uusi haaste julkaistu Skräppihetket Haaste blogissa. Aihe tällä kertaa ”Villi muoto / Wild Shape”. Ja koska ei kahta ilman kolmatta niin tänään on myös Saagan synttärit eli tuo karvaturri täyttää siis jo kolme vuotta – wow että aika kulkee nopeasti. Luonnollisesti päätin yhdistää haasteen ja Saagan synttärit, on mukava sitten vuosien päästä muistella.

Skräppihetket haasteisiin voi siis osallistua sekä paperi- että digituotoksilla. Joskus haasteissa tuppaa olemaan niin että tehtävän anto on erittäin sopiva juuri toiselle tekniikalle mutta ehkäpä ei niin kiinnostava toiselle. Itse sanoisin että tämä haaste oli kuin luotu meille digi-ihmisille 🙂 Eli Photoshop maailmassa on termi Photoshop Custom Shapes. Nämä ovat siis muotoja (esim kukka, aurinko, perhonen ..) ja ihan perusasennuksessa niitä tulee mukana jo mukava määrä ja mikä parasta netti on täynnä lisää ilmaisia CSH tiedostoja. Eli Google käyttöön!

Ja koskapa maailmassa/suomessa on tapana julkaista postimerkki suuren/merkittävän tapahtuman kunniaksi niin päätin minäkin tehdä Saagalle oman postimerkin. Postimerkki muoto on yksi perus muodoista, joka löytyy PS/PSE:stä itsessään. Lisäksi tässä on käytetty Michelle Martin/Maplebrook Studios Jules kitin valkoista paperia.

4 thoughts on “DL Postimerkki (#2. Villi muoto/Wild shape)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s