Desing Your Life – Viikko 5 – White space

Pidän kovasti erilaisista kursseista ja virtuaalisena on saatavilla vaikka mitä kivaa. Tällä hetkellä työn alla on Cathy Zieske:n kurssi Design Your Life, joka on saatavissa Big Picture Classes porttaalin kautta. Kurssi on self-paced eli versio jossa ei ole kouluttaja mukana, eikä muita kurssilaisia eikä ennalta sovittua aikataulua. Tietysti on mukava kun voi tehdä omaan tahtiin ja juuri silloin kun itselle sopii mutta kurssit joissa on samanaikaisesti paljon muitakin kurssilaisia ja kouluttaja saatavilla on luonnollisesti vieläki mukavampi. Cathy:ltä on tulossa workshop clean&simple (12 viikkoa huhtikuu-kesäkuu). Rekisteröinti tähän on jo avattu. Itse epäröin vielä eli hinta on hieman kallis minulle tällä hetkellä ja toisaalta mietin onko sisältö paljolti sama kuin DyL (Design Your Life) jota siis käyn nyt läpi.

CZcleansimple600x90

July2012_12x12_DyL_W5

DyL kurssilla olen menossa nyt viikossa 5, jossa aiheena on White Space. Kurssia olen aika pitkälti suorittanut alkuperäiseen tahtiin eli aihe per viikko. Tämän hetkisen kokemuksen myötä näyttää että viikon leiska määrä on keskimäärin kolme ja se onkin ihan sopiva. Eli itselleni tämä olisi sopiva viikko tahti ihan kurssilla jossa haluaisin pysyä kurssin mukana, ilman että muu elämä hankaloituu tai muuta sellaista. Luonnollisesti suoritan kurssin täysin digitaalisena. Kurssin materiaaleissa löytyy aina harjoitus leiskat PSD muodossa mutta ei mitään papereita tai koristeita. Nämä PSD:t eivät sisällä muuta kuin valokuvien paikat ja journaling boksin eli koristelun ja paperit etc tulee vielä pähkiä (luonnollisesti kurssi materiaalissa on paljon vinkkejä ja voihan mallia katsoa Cathy:n esimerkistä). Tämä ei ole mikään kurssi how to do digital scrapbooking vaan enemmänkin kurssi keskittyy design aiheisiin. Ennen kurssi kannattaa varmistua että PSE/PS (tai mitä softaa käyttääkään) on tuttua huttua jotta voi keskittyä kurssin aiheisiin ilman huolta että tulee ongelmia koneen/softan kanssa. Tässä siis viikon 5 ensimmäinen leiska, jossa käytin Michelle Martin:in Noemi kittiä.

Tarkoituksenani on kerätä käymiäni kursseja tuonne Käytyjä kursseja sivulla. Jos vaikka joku pohtii millaisia kursseja olisi saatavilla tai mitä olen itse olet ollut niistä mieltä.

3 thoughts on “Desing Your Life – Viikko 5 – White space

  1. Kiitos taas hyvistä vinkeistä ja linkeistä. Minä olen valititettavasti vasta tasolla how-to-do…

    • Aloittelijalle suosittelen jessicasprague.com saitilta kurssia Photoshop for Digital Scrapbooking, Course 1 siis ko kurssi on ihan pränikkä mutta itse olen useampia Jessican kursseja ottanut ja ne ovat olleet loistavia – tämä sopii scopen puolesta aloittajoille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s