DL Kaartin jääkerirykmentti (#1. Kuvakollaasi)

NH204 12x12Uusi skräppihaasteblogi on aloittanut toimintansa eli Skräppihetket Haaste. Luonnollisesti on mukavaa kun on kotimainen vaihtoehto. Itse olen ollut hieman laiska eli tarkoitukseni oli uudistaa blogia ja näin ollen en ole lisännyt uutta sisältöä. Mutta koska homma tuntuu venyvän ja venyvän niin ehkäpä aktivoin tämän nykyisen blogini ihan tälläisenä, koska haluan osallistua haasteeseen.

Vaikka blogi on siis ollut täysin kuollut niin onhan noita leiskoja syntynyt eli skräppäystä en ole lopettanut. Katsotaan jos esittelen mitä on tullut tauon aikana tehtyä tässä jossakin vaiheessa.

Skräppihetket Haaste blogin ensimmäinen haaste on  kuvakollaasi. Itse valitsin valokuvia viime kesältä, kun NH-204 osallistui Kaartin jääkerirykmentin harjoituksiin tässä naapuruston lähellä. Ja vaikka kuvat löytyivät minun kamerastani, ne eivät ole minun ottamiani vaan kuvaaja on Hannu Kaksonen. Luulen että tulen näistä kuvista vielä tekemään toisenkin leiskan eli tässä muodossa kopteri kuvat eivät pääse ihan oikeuksiinsa.

Tarvikkeet
Liv.E / LIV-BrownBaggerPP
Cosmo Cricket / Joy-Ride
Fontti / Avenir

7 thoughts on “DL Kaartin jääkerirykmentti (#1. Kuvakollaasi)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s