DL Sinivuokot – InspisTwist nro 42 (haaste 199)

Täällä ollaan jälleen mukana Inspistwistissä ja tavoilleni uskollisena tiätty diginä. Aihe oli tällä kertaa Väritetty valokuva ja tarkempi kuvaus seuraava:

Joskus kuva kaipaa ihan vähän lisää väriä, pikkiriikkisen, hitusen. Värjää valokuva kauttaaltaan tai korosta siitä jotakin kohtaa. Parhaiten tämä toimii tietenkin mustavalkoisessa valokuvassa, mutta miksei muuallakin. Mikäli olet tarkka happovapaudesta, muista ottaa tämä huomioon!

Vaikka vielä on talvi mitä suuremassa määrin niin katsee kääntyy pikku hiljaa kohti kevättä. Näin omakotiasukkina mieleen tulee tietysti kaikenlaiset pikku puutarha puuhat – sormia rupeaa jo syyhyttämään kun miettii uutta, alkavaa kasvukautta. Joka keväinen jännitykseni on sinivuokot eli onko niiden määrä lisääntynyt vai ei .. tähän asti mitään tramaattista lisääntymistä ei ole ollut havaittavissa mutta jospa jo tänä vuonna. Valokuvat siis keväältä 2011.

Sinivuokothan kukkii keväällä hyvin aikaisen ja jos niitä on niin vähän kuin minun pihassani, niiden erottaminen heinänkorsien seasta ei ole helppoa. Niinpä ajattelin että että jos tekisin valokuvasta muuten mustavalkoinen paitsi kukkien osalta – saattaisi kuva erottua paremmin. Kuvasta tuli ihan kiva ja nyt näkyy sinivuokotkin paremmin. Mukava haaste, kiitos siitä 🙂

Tarvikkeet:
Paperit: The Queen of Quirk – Larry
Frame: LIV – EZPZ08 BarelyThereOverlay
Fontit: Panno Text CA, Portagol ITC TT
Brush: BSilviaGrungeFloralShapes

One thought on “DL Sinivuokot – InspisTwist nro 42 (haaste 199)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s