Digi in Deeper / Lesson 8 / The Perfect Place 12×12

Kyllä nyt on ahkera olo 🙂 tänään valmistui jälleen yksi leiska Digi in Deeper kurssilta. Tämän kanssa tuhraantui aikaa ihan reippaasti, ryhdyin säätämään noiden extractien kanssa ihan liikaa.

Tämä leiska kuului teemaan shabby/ornate (kuten myös eilinen, jonka unohdin mainita). Kantava teemana tekniikoissa oli extractointi eli harjoittelimme juuttikankaan sekä pitsin kanssa, lisäksi puhuttiin tälläisiin materiaaleihin (siis reikäisiin) sopivista drop shadowseista. Loimme myös oman wordart:n. Pääkuvaa käsittelimme myöskin mutta tekniikka on sama kuin jollakin aikaisemmalla kerralla tällä kurssilla – tapa jolla kuva maskataan pienempään muotoon ja sitten reunoilta paljastetaan lisää kuvaa käyttäen asiaan sopivia ”siveltimiä” Brush työkalua siis, sekä mahdollisesti hieman vaalennetaan kuvaa myös keskeltä; on erittäin käyttökelpoinen – tykkään kovasti. Muistaakseni tätä ei ole ollut esillä muilla JS:n kursseilla. Jos jotakuta kiinnostaa kokeilla mutta ei saanut selvää kuvauksestani, niin saa hihkaista eli voisin kokeilla kirjoittaa homman auki ihan selkokielellä.

Sivun sisältö on .. sanoisinko .. öö .. hieman ontto eli eipä tuossa suurta tarinaa ole vaan ainoastaan muutama kuva kodistani, josta pidän kyllä hurjan paljon eli ehkäpä oli kohtuullista että nyhersin sivun kimpussa kauan ja hartaasti.

Tarvikkeet
Digi in Deeper Lesson 8. tarvikkeet

4 thoughts on “Digi in Deeper / Lesson 8 / The Perfect Place 12×12

  1. Superihana! Kaunis ja taianomainen <3<3<3

    Tekniikasta tuli jotenkin Anna Aspnes ja hänen leiskansa mieleen, vaikka ne ovatkin hiukan eri tyylisiä.

  2. Hieno! Wow! Ostin Tuon samaisen kurssin suosituksestasi 😉 Vielä en ole päässyt varsinaisesti edes kurkkaamaan sitä, kun tämä elämä nyt vaan on. Muuta alesta ei sitten mukaan tullutkaan. Blogikierrokselta muutaman poimin, mutta väri ja kuivomaailma ei ollut oikein minua koskettava, joten vähään jäi. Toivon vaan, etten ole liian pihalla tuolla kurssilla 🙂 Itseopiskelua sitten vaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s