DL – Kevätmessut

Joka keväiset kevätmessut Helsingin messukeskuksessa kuuluvat allekirjoittaneen kevätrutiineihin todella pinttyneesti. Välillä sieltä haetaan tietoa remointointiin tai uusia ideoita puutarhaan tai sitten se on puhdasta inspiraation etsintä omiin projekteihin. Tänä vuonna taisi olla juurikin tuo viimeinen. Luonnollisesti joka vuonna ihastelen tulppaaneja ♥

Ja koskapa emme lähteneet etsimään vastauksia mihinkään kiperiin kysymyksiin tai toteutusta johonkin hankalaan pulmaan, en tullut ottaneeksi edes kameraa mukaan – kamera on kätsy tapa dokumentoida asioita (inhoan lippulappusten keräämistä ja kantamista). Mutta siinä vaiheessa kun näin tulppaanit oli pako kaivaa kamera ja räpsiä muutama hassu kuva. Kuten on tullut aikaisemminkin todettua iPhone on ihan kelpokamera mutta makroiluun se ei kyllä oikein ole kummoinen. Mutta muutama hauska asia messuilta tuli ikuistettua esim iloisen näköinen keinu, sellainen voisi olla kiva myös omalla pihalla.

Tämä leiska on muuten hieman eri tyylinen kuin yleensä nykyisellään, toisaalta tämä on ehkäpä lähempänä sitä tyyliä josta olen aloittanut. Eli ilman mitään papereita, drop shadows:ja ja elementtejä.  Pelkästään sivun asettelu ja värit muodostavat kiinnostavan sivun. Pidän kovasti sivun yksinkertaisesta mainos/esite tyylistä. Tulevaisuudessa näen itseni tekevän enemmän tämän tyylisiä sivuja. Inspiraatio sivuun Katie Pertiet:lle ja hänen templeitilleen, josta olisi tietysti voinut helposti tehdä ihan normaali sivun – elementteineen kaikkineen.

Tarvikkeet
Template Katie Pertiet
Fontti – BlairMdITC TT

2 thoughts on “DL – Kevätmessut

  1. Kivoja kuvia! Sivun tyyli sopii aiheeseen musta tosi kivasti, tulee mieleen vähän ihan kuin joku aito messuesite 🙂

  2. Joo, aina ei tarvita koristeita 🙂 Yksi omista suosikkileiskoistani on myös tuollainen mainostyyppinen, tykkään kun kuvat ovat pääosassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s