DL – Saaga + Template Tuesday (12.4.2011) in Digi/Lovely

Täällä ollaan oikein kunnostauduttu, no johtunee siitä että mukavia kuvia on tullut räpsittyä. Leiskan aihe on ollut olemassa jo kauan mutta koskaan ennen ei ole ollut kamera käsillä kun Saaga juo sadevesi tynnyristä. Itse asiassa sama tapa oli myös edes menneellä Saaralla mutta siitä en saanut koskaan kuvaa ja toisaalta Saara oli pienempi eli ei ylettynyt tähän tynnyriin vaan matalempaan (sinnekin kovalla yrityksellä) ja muutenkin joi mieluumin kupista kun pinnisteli juodakseen tynnyristä. Saaga taas on tuollainen jätti eli sillä ei ole ongelmaa juoda tynnyristä. Kesällä vesi pysyy tynnyrissä luonnollisesti viileämpänä kuin kupissa, joten ei ihme ettei kuppi vesi maistu. No, siitä huolimatta meillä on vesikuppi pihassa – ties vaikka linnut tahtoisi siinä kylpeä.

Tämä template oli mielestäni jollakin tavalla ”ei-niin-kiva” mutta tulihan tehdyksi. Koska aihe on ollut olemassa kauan, on minulla tietynlainen visio leiskasta. Luultavammin tulen tekemään toisen sivun samantyylisellä kuvalla myöhemmin ja lisään sivuun myös kunnon journalingin. Jollakin tavalla tässä minua tökki tuo elementtien asettelu. Viivottimen tarkka&suora ommel on erittäin epäuskottavan näköinen eli realismi sen suhteen puuttuu, no toisaalta minulle tuo realistisuus ei ole niin tärkeä asia – sivu saa näyttää digiltä.

Tarvikkeet
Tuesday Template 12.4.2011
Splendid Fiins – MixedBag kit
Crystal’s – June 2009 Office Supplies
Fontit – Fashionvictim, La Belle Aurore from Danafont

One thought on “DL – Saaga + Template Tuesday (12.4.2011) in Digi/Lovely

  1. ihanan raikkaat värit!
    Joo, mustakin ehdottomasti digisivujen pitääkin näyttää digiltä, koska eihän siinä muuten ole sitä ideaa. Jos haluaa realistista, niin sitten tekee perinteisillä menetelmillä. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s