Minialbumi – Vuodenvaihde 2010-2011

Siis olen erittäin iloinen, en pelkästään koska koska veroehdotus on korjattu vaan koska sain ikuisuus projektini loppuun. Kyseessä oli minialbumi ystävälleni, jonka luona vietimme uuden vuoden. Kuvasin koiria, lapsia ja hieman muutakin siinä sivussa kuten loistavaa karppi mutakakkua ♥ Nyt siis albumi on postin kuljettamani matkalla ystävälleni.

Vaikea sanoa miksi projekti venyi ja venyi .. ensin oli hankala valita sopivia kuvia, sitten jäin pyörittelemään b/w, värillinen vai jotain ihan muuta, ja sitten tietysti minkä kokoisena työn tekisin eli kuinka leikellä kartonki .. siis kerta kaikkiaan ihan liikaa tuumailua. Kun sitten Stadin Skräppääjät ilmoittivat kokoontumisajaksi 26.3. päätin että tuolla otan loppukirin ja hoidan homman kotiin. Ja niinhän siinä sitten kävi vaikka valmiiksi leikkaamia kartonki sivuja oli liian vähän mukana (olisikohan kannattanut laskea että valokuvien määrä = valmiiksi leikattujen sivujen määrä!). Mutta tein loput sivut pikapikaa illalla kotona ja näin ollen enää puuttui kannet.

Kansiksi olin ajatellut servettitekniikalla päällystettyjä pahveja. Näin saa aikaiseksi todella kauniita kansia .. yleensä. Tällä kertaa itse servetti oli kovin vaalea ja pahvi kuulsi tyhmästi servetin alta, harmi no, ehkäpä seuraavan kerran vaalean servetin kanssa koitan maalata pahvin ensin vaaleaksi (saattaisi auttaa, katsotaan). Koska en nyt tahtonut jäädä enää jumiin albumin kanssa niin hyväksyin kannet ja sidoin kirjasen. Hieman pullukka siitä tuli kun ei sattunut olemaan suurempia kierteitä mutta Sinelli reissu ei nyt houkuttanut. Ja sitten vain pikaisesti postiin etten keksisi mitään säädettävää.

Toisessa kuvassa näkyy loistavasti mukava ja ergonominen askartelutilani. Eli siis lattialla täällä puuhastellaan, hieman hankala paikka koirien kannalta eli tavarat saattavat kulkeutua ties mihin tai ne silputaan, eikä tuo paikka oman kulkemisenkaan kannalta hyvä ole. Mutta näillä mennään 🙂

One thought on “Minialbumi – Vuodenvaihde 2010-2011

  1. Kiitos pöytäseurasta skräppäystapahtumassa 🙂 Minialbumi näyttää oikein kivalta.Toivottavasti jaksat jatkaa näpertelemistä paperien parissa, kun jälki on näin hienoa :))

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s