Terveiset Vuosaaresta ja Intohimona Skräppäys tapahtumasta

Viikonloppuna järjestettiin Intohimona Skräppäys tapahtuma, Helsingin Vuosaaressa. Tapahtuma oli kaksipäiväinen mutta itse osallistuin vain sunnuntaina (27.2.). Sunnuntain ohjelmassa mulla oli Paperikeijun Maze-kirja workshop, näpertelyä ja maltillisia ostoksia.

Maze-kirja workshop oli todella mukava ja mikä parasta käytimme Cosmo Cricketin tuotteita. Joskus aikaisemmin olen miettinyt moisen kirjan väkertämistä mutta aina se on vaan jäänyt, varmaan koska nämä paperinäpertelyt eivät ole sitä ominta aluetta. Nyt kuitenkin tiedän kuinka kirjasen voi tehdä ja toisaalta sain muutaman idean mitä kirjasilla voisi tehdä eli katsotaan, tiedä vaikka tekisinkin. Oma kirja jäi kurssilla koristelematta ja ajattelin tässä etten käyttäisi kauniita koristeita tähän täysin vinosti leikattuun versioon vaan muuhun projektiin (joka toivottavasti olisi onnistuneempi).

Projektina mulla oli 6×6 albumi, johon sainkin mukavasti sivuja ja välilehtiä tehdyksi eli nyt pitäisi vain liimata kuvat paikoilleen ja tehdä puuttuvat sivut ja sitten BIA:lla nippuun. Ostoksia tein todella pienensti eli huopatarroja ja paperin taitteluun käytettävä luu – olivatkohan ostokseni osallistujista kaikista pienimmät??!!

Tapahtuma oli todella mukava eli kiitos kaikille järjestäjille ja osallistujille 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s