Digi in Deeper / 13. päivä – 24.2.

Eilisen paperi&saksi harjoituksen jälkeen olikin mukava istahtaa koneen eteen ottaa ne itselle tutummat työkalut käyttöön 🙂 Nyt vuorossa freestyle viikon viimeinen harjoitus (huomenna toivottavasti esittelen ensimmäisen leiskan 3. viikolta). Kurssin 14. päivä oli kertaus päivä, jonka skippasin. Myös 15. skippasin aika täysin eli silloin käytiin läpi action asiaa, tämä on tietysti ollut erittäin odotettu aihe ja kurssin foorumi tuntui pullistelevat kysymyksiä ”miksi mulla ei toimi” jne eli PSE:ssä ctioneiden asennus on hieman hankalempaa kuin PS:ssä mutta toivottavasti kaikki lopulta onnistuivat.

Tässä 13. päivän leiskassa kiinnostavin asia oli tuo cross-processing eli perinteisistä valokuva pimiöistä oleva tekniikka – siis vääristä kemikaaleista aiheutunut virhe, joka sitten muuttui hyvin trendikkääksi tyyliksi. Lisäksi teimme kaupunki siluetin, vaihtoehtoina oli tietysti oma kuva tai Jessican kurssipaketissa löytyvä loistava valokuvakuva, jota sai käyttää.

Omat kuvani on New Yorkin matkalta, myös tuo kaupunki siluetti (huomaa pieni vene, oikealla alhaalla). Tässä versiossa vuosiluku on väärin, huomasin vasta kun olin tallettamassa kuvaa tänne 🙂 Siis nyt on vasta maanantain ja olen ihan väsy – mitähän tästä viikosta oikein tulee. Onko teillä jotakin sääntöä millä kielellä kirjoitatte? Siis esim aina suomeksi/englanniksi tai aina samalla kielellä kuin mahdolliset koristeet? Itse näytän suvereenisti kirjoittavan sikin sokin sekä suomea että englantia (molemmissa takuulla kirjoitusvirheitäkin) – minulle tämä sekatyyli sopii ihan hyvin, enkä koe että sivulla tarvitsee kaikki teksti samalla kielellä. Lisäksi joskus saattaa olla että halutusta fontista puuttuu ääkköset niin ei auta muu kuin mennä sitten ilman.

Tarvikkeet
Kurssimateriaali
Tizi fontti Danafontista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s