DL – Pennut + Template Tuesday (22.2.2011) in Digi/Lovely

Hieman olen jäljessä kaikessa  tekemisessä (siis en tarkoita pelkästää askartelua vaan yleensä kaikkea tekemistä!), kun olen yrittänyt panostaa siihen DiDD kurssiin. Tässä kuitenkin nyt tämän viikon TiistaiTemplaatti, Digi/Lovely blogista. Leiskassa käytin tänään lataamaani Splendid Fiins:sin feebietä, kyseinen suunnittelija on esittely vuorossa Jessica Sprague.com:ssä ja näin ollen hänen tuotteensa on 25% alennuksessa tämän viikonlopun. En ole aikaisemmin hänen tuotteitaan käyttänyt ja kun nyt kävin läpi hänen tuotantoaan en tuntenut sitä kovin omakseni. Siis tämä yksi kitti riittää minulle. Tämä on siis kolmas TT minulla ja näin ollen minulla on kasassa 3 pistettä – viime viikkoinen haaste templaatti on tekemättä eli jos sen tekisi se olisi neljäs siis katsotaan jos saan sen vielä tehdyksi jossakin välissä.

Pyrin käyttämään tässä tyyliä jota olemme viime aikoina DiDD:ssä harjoitelleet – lopputulos ihan ok vaikka kitin värimaailma olikin minusta tylsä, olisi ollut parempi valita jotakin värikkäämpää/räväkämpää.

Sivulla on muutama kuva Amarantes B-pentueesta – ihania pikku shelttejä ♥ nämä. Taistelutahtoa löytyy ja muutenkin vaikuttavat todella loistavilta harrastuskoiran aluilta jokainen. Tietysti varvasta pureva merle tyttö oli ehdoton suosikkini ♥

Tarvikkeet
Template Tuesday
Splendid Fiins – Mixed Bag

One thought on “DL – Pennut + Template Tuesday (22.2.2011) in Digi/Lovely

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s