Digi in Deeper / 11. päivä – 22.2.

Tässä eilinen kurssi tuotos – itse pidin lopputuloksesta kovasti. Kuvina käytin vanhoja auringonkukka kuvia, jotta saisin Jessican mainitsemaan ”puisto-kävely” tunnelmaa leiskaan – viime aikaiset kuvat ovat kovin lumisia ja niistä on vihreys kaukana. Itseasiassa oli mukava skräpätä vanhoista kuvista eli toivotaan että loppu kurssilla tulee hyviä tilaisuuksia käyttää lisää vanhoja kuvia.

Jälleen siis freestyleä, joka vaikuttaa todella upealta sekä hankalalta. Eli helppohan se kurssilla näitä on tehdä kun Jessica on suunnitellut leiskan ja tässä sitä vaan perässä apinoi. Leiskassa siis suurin kuva on blendattu tummaan taustapaperiin ja kolme pikku kuvaa oikealla on myös reilusti käsitelty. Vasemmalla on kaksi hyvin erilaista kuviopaperia mutta joiden värimaailma sopii kuitenkin yhteen ja nämä siis on yhdistetty itse tehdyllä kuviopaperilla. Keskellä oleva kukka on alunperin skannattu clipart-kuva, joka on saanut värinsä gradiantilla. Leiskaa kiertää ohut (olisi voinut olla ohuempi, kun nyt katsoo) valintaan ”hutiloiden” leimattu (=brush) kuvio.

Omuli on omissa sivuissaan käyttänyt valmiita drop shadow layer stylejä, itse olen vaan ihan vaan säätänyt varjoja sen perusteella miten kuvittelen niiden käyttäytyvän (vert paperi vs nappi). Nyt kuitenkin päätin kokeilla näitä valmiita eli hankin setin Osraps:ta. Ja mikä oli ensi fiilikseni .. ehkäpä ärtymys eli näihin ei oltu laitettu ollenkaan keywords eli nyt ne näkyy All listalla kaikkien muiden seassa ja kun luulen ettei kw:den lisääminen onnistu PSE:ssä, no katsotaan. Periaatteessahan näiden käyttö on aika kätevää eli ei siinä mitään (jaa, no olihan se napin varjo minusta hieman hurja mutta kelpaa). Mutta sivusta pidän 🙂 Huomenna uusi harjoitus, jonka luonnoksenkin meinasin tehdä sitten samalla eli välillä on haastavaa ehtiä kaikkea.

Tarvikkeet
Kurssi materiaali
Osraps – Drop Shadows Layer Styles
Arsenale White font – Danafont

3 thoughts on “Digi in Deeper / 11. päivä – 22.2.

  1. Osstitko ne One Little Birdin varjot? Mulla nimittäin näkyy kyllä ne Layer Styles valikossa onelittlebird_shadowlikeme_120degrees (ja -45degrees) otsikoilla. Sitten jos valitsee Show All niin silloinhan ne on siellä sekaisin muiden joukossa (eli näkyy vain tooltippinä sitten mikä/kenen varjo on kyseessä). Mutta mun mielestä on ihan kätevä käyttää kun valitsee vain minkä varjosetin haluaa (mulla on siis useampi maksuton ja sitten tuo One Little Birdin ja Jennifer Barretin setit) tuosta valikosta. Vai puhuitko ollenkaan samasta asiasta..? 🙂

    Sivu on hieno, mahtavaa että jaksat käydä kurssia noin tiiviisti!

    • Samasta asiasta puhutaan – mulla noi kyllä näkyy vaan Show All valikossa, ei ollenkaan Layer Style valikossa omina valikkoinaan. Aargh – pitää siis tutkailla lisää, kiitti tiedosta.

  2. Kiitos kun jaksat vielä kirjoitella kurssistasi tänne. Minä täällä seuraan intopiukkana mukana. Niin paljon sellaista mikä menee multa vielä ihan yli hilseen. Mutta mukava tietää, että millaisia kursseja on tiedossa 🙂 Madaltaa kynnystä. Ja nämä sun työt on niin mielenkiintoisia, että jää pohtimaan jokaista yksityiskohtaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s